Notícia

Pal Arinsal inicia la venda del forfet de temporada Ski+Bike 2021-22

El client nou el podrà adquirir per un preu inicial de 328€ i el client fidel per 278 €

Pal Arinsal inicia la venda del forfet de temporada Ski+Bike 2021-22
Pal Arinsal inicia la venda del forfet de temporada Ski+Bike 2021-22 Autor/a: Vallnord
Pal Arinsal posa en prevenda el forfet de temporada Ski+Bike 2021-2022. Un any més, s’avança amb l’objectiu de fidelitzar als clients de Vallnord-Pal-Arinsal i ho fa amb unes tarifes més avantatjoses. El forfet serà vàlid per a la temporada 2021-2022.


Com ja és habitual i seguint l’estratègia general de Vallnord-Pal-Arinsal, l’estació torna a posar amb antelació el forfet anyal Ski&Bike 2021-2022, el passi que dóna accés a les seves instal·lacions durant tots els mesos de l’any.

Aquest forfet de venda anticipada, té com a objectiu recompensar amb un preu molt avantatjós als clients fidels de l’estació, però també als nous clients, ja que gaudiran d’unes tarifes més beneficioses. Aquest forfet de temporada es podrà adquirir, a partir d’avui (19 de març de 2021) exclusivament de forma online, a través d'aquest enllaç i serà vàlid per la temporada d’hivern 2021-2022 i estiu 2022 tant per a residents del país com no residents d’Andorra.

El preu més avantatjós estarà disponible durant els propers tres mesos, és a dir, del 19 de març al 30 de juny. Per als clients adults residents del país, el preu de sortida tindrà un cost de 180€. Pel que fa als clients no residents, es presenten diferents tarifes amb una relació qualitat-preu molt competitiva gràcies a tots els serveis que ofereix i el temps d’ús. El client nou el podrà adquirir per un preu inicial de 328€, el client fidel per 278 € i finalment, el de l’Alt Urgell per 223€.

Els infants no residents disposen de la tradicional promoció especial per a famílies que amb l’adquisició d’un forfet d’adult, podrà també gaudir del seu forfet per un preu de sortida de 100€ sense límit en quantitats dins del mateix nucli familiar. Els forfaits unipersonal dels infants residents tindran un cost de 65€ per residents i 167 € per a no residents. Els jubilats disposaran de varies tarifes inicials: 135 € per a residents, 167 € per a residents a l’Alt Urgell i clients fidels i finalment 222 € per a no residents.

Assegurança de cancel·lació

Aquest any una de les novetats és la creació d’una nova assegurança de cancel·lació del forfet de temporada. Amb aquesta, Vallnord-Pal-Arinsal garanteix realitzar una compensació econòmica als clients que ho decideixin i sense cap justificació.

Aquesta garantia tindrà un cost de 50 € i per beneficiar-se de les condicions, haurà d’adquirir-se en el moment de la compra del forfet. En el cas d’un forfet no utilitzat, EMAP podrà realitzar el retorn íntegre d’aquest abans del darrer dia de la temporada d’hivern (18/04/22). En cas d’haver-lo utilitzat, l’estació retornarà la part proporcional del dies utilitzats i abans del darrer dia de la temporada d’hivern.

Més informació:

Condicions generals del forfet de temporada 21-22 i nova assegurança
https://vallnordpalarinsal.com/vnpaup/2019/12/CCGG-FFT-SB-2122-2.pdf
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny