Notícia

Espot es prepara per acollir els Absoluts d'esquí alpí

Els estadis FIS de l'estació acullen aquesta setmana els Campionats d'Espanya U21/18

Els estadis FIS de l'estació acullen aquesta setmana els Campionats d'Espanya U21/18. Imatge d'arxiu.
Els estadis FIS de l'estació acullen aquesta setmana els Campionats d'Espanya U21/18. Imatge d'arxiu. Autor/a: FCEH - Photoset.
Espot acull aquesta setmana els Campionats d'Espanya Audi Absoluts i U21/18 d'esquí alpí. Serà els dies 25 i 26. Els dies 27 i 28 se celebrarà el Top CAEI FIS - Campionats d'Espanya Audi U21/18. En aquesta competició, coorganitzada entre la RFEDI, la FCEH, el club CAEI i la mateixa estació, es disputaran dos eslàloms i dos eslàloms gegants.


Del 25 al 26 de març de 2021 es disputarà el Campionat d'Espanya Audi absolut a l'estació catalana d'Espot i del TOP CAEI FIS Campionats d'Espanya Audi de les categories U21/18 els dies 27 al 28. En aquest esdeveniment es donaran cita els millors esquiadors de l'Estat tant homes com dones. Els estadis FIS d'Espot acolliran les proves d'eslàlom (SL) previstes per al divendres 26 i diumenge 28, i el gegant (GS) que serà el dijous 25 en el Campionat d'Espanya absolut i el dissabte 27 en el Top CAEI FIS.

Esquiadors com Joan del Campo (NKEF-EURO), Joaquim Salarich (FCEH-LMCE), Adur Etxezarreta (NKNF / FNDI-ESQNV), Albert Ortega (FCEH-LMCE), Aingeru Garay (NKEF-LVERD), Alex Puente (FCEH-CAEI), Mireia Vázquez (FCEH-GRANUEC) i Arrieta Rodríguez (FCEH-CEVA) i June Garitano (NKEF-IRIMO.

Aquesta competició estarà coorganitzada per la Reial Federació Espanyola Esports d'Hivern (RFEDI), la Federació Catalana d'Esports d'Hivern (FCEH), el Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI) i la pròpia estació d'Espot del grup FGC.

Calendari competició:

Dijous 25 de març: Campionat Espanya Absolut
- GS Dones i Homes

Divendres 26 de març: Campionat Espanya Absolut
- SL dones i Homes

Dissabte 27 de març: Top CAEI FIS - Campionat Espanya O21 / 18
- SL Dones i Homes

Diumenge 28 de març: Top CAEI FIS - Campionat Espanya O21 / 18 i Ct. Espanya CIT
- GS dones i Homes

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny