Notícia

PallarsClick.com, la plataforma per als serveis turístics

Facilita l'accés i compra de serveis turístics, culturals i esportius dels Pallars Sobirà i Jussà

bar,botiga,salas_de_pallars,cafe_salon
Bar-Botiga Cafè Salón de la ruta de les Botigues Museu de Salàs de Pallars Autor/a: Diaridelaneu.cat
Impulsada pels representants de diferents empreses i equipaments culturals dels dos Pallars i l’agència receptiva Pirineu Emoció.


Diferents empreses i equipaments culturals del Pallars Jussà i del Pallars Sobirà, conjuntament amb l’agència receptiva Pirineu Emoció, llancen al mercat a partir de demà, 1 d’abril, un nou projecte digital per tal de facilitar, principalment als visitants, l’accés a activitats de tot tipus, visites culturals, entrades a museus, reserva de taules a restaurants, estades a hotels i allotjaments rurals. Mitjançant la nova plataforma els usuaris també podran assabentar-se dels esdeveniments puntuals que tenen lloc a les dues comarques.

pallarsclick
 
Des d’un únic lloc web es pot veure la disponibilitat en temps real i formalitzar la reserva online amb tota comoditat i a qualsevol hora, essent una eina també útil per a la població local per a ús propi o com a principals ambaixadors del territori.
 
Pallarsclick representa una nova manera de promocionar la destinació del Pallars de forma col·laborativa i integradora, al mateix temps que comercial, adquirint una dimensió que li permet entrar al mercat turístic amb força i suficient identitat per posicionar-se dins la gran oferta turística de Catalunya.
 
En definitiva, representa un bon exemple de turisme endogen, és a dir, una eina local de promoció dels recursos i les activitats turístiques, on les diferents empreses i els actors del territori interactuen entre si i s’organitzen per desenvolupar un turisme responsable i sostenible.
 
En aquests moments la plataforma Pallarsclick.com ja disposa d’una proposta de 29 activitats, 6 restaurants i 8 allotjaments que dia a dia es van incrementant, cosa que facilita alhora la creació d’experiències i propostes turístiques més completes per incentivar que els visitants coneguin més a fons les comarques del nord de Lleida: el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà. Entre les diferents  propostes que es poden trobar a la nova plataforma de serveis turístics  www.pallarsclick.com hi figuren : vols en globus, excursions amb el Tren dels Llacs, activitats d’aventura con ràfting, caiac...,viatge al Pallars nostàlgic, entrades a museus, visites teatralitzades, cates de vins i estades Premium, entre d’altres. Una plataforma turística digital Made in Pallars.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots