Notícia

El govern andorrà afirma que la mobilitat entre Andorra i Espanya ja és possible

El govern català, però, no s'ha manifestat oficialment al respecte

frontera,duana,Pas de la casa
Frontera del Pas de la Casa Autor/a: Cedida
Els governs de l'Estat espanyol i d'Andorra contradiuen el Govern català i diuen que la mobilitat entre Andorra i Espanya sembla que ja és possible. Així doncs els desplaçaments entre els dos territoris és lliure, segons estan informant els mitjans de comunicació andorrans. El govern català no s'ha manifestat al respecte, de moment.


La notícia ha saltat als mitjans de comunicació andorrans aquesta tarda, després que així ho anunciés el ministre portaveu andorrà, Eric Jover, assegurant haver estat informat per part de les autoritats espanyoles, els quals haurien indicat d'un canvi en la interpretació de la norma que regula la mobilitat internacional.

El Govern "del país dels Pirineus", sempre segons fonts de mitjans de comunicació andorrans, ja hauria comunicat a la Generalitat aquesta modificació interpretativa. Amb tot, l'esmentat ministre hauria remarcat que "no es pot circular de manera inconnexa", sinó que "hem de tenir clara la destinació". De moment, a les 11 de la nit d'avui dimecres, no hi ha resposta oficial per part del Govern català. D'aquesta manera el govern espanyol rectifica la Generalitat i permet visitar Andorra per Setmana Santa.

Així doncs, des d'avui dimecres, l'estat Espanyol ja estaria autoritzant a que qualsevol esquiador de l'estat espanyol pugui lliscar per les estacions de Grandvalira, Pal i Arcalís i que els residents al Principat puguin visitar qualsevol part del territori espanyol.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny