Notícia

Així ha anat el 23è Pista! Pista!

Celebrat a La Molina el dilluns 29 de març

pista pista,nuria pau
L'esquiadora Núria Pau amb una de les joves promeses Autor/a: FCEH
La prova, celebrada aquest dilluns a La Molina i organitzada per LMCE, és una cita clàssica del calendari i una gran oportunitat per introduir als més petits en el món de la competició. Els corredors mundialistes Núria Pau, Quim Salarich i Albert Ortega no s'ho van voler perdre.

Amb la temporada donant les seves últimes batzegades, aquest dilluns va celebrar-se una de les competicions d’esquí alpí més especials del calendari català. Un bressol que acull alguns dels futurs campions d’aquest esport al nostre territori. El 23è Pista! Pista!, organitzat per La Molina Club d’Esports (LMCE), va superar el centenar de participants entre les categories U10 i U12.

Amb un traçat de Gegant preparat per a l’ocasió, en categoria U10 la corredora més ràpida en completar-lo va ser Marta Ballester (ELIT), amb un temps d’1:32.09. A poc més d’un segon i mig va acabar Martina Torras (CANMC) amb 1:33.83, mentre que va completar el podi Ariadna Mar Mont (CESolsona) amb 1:34.39.
 
En categoria masculina, Alex Borda (ELIT) es va endur el triomf amb 1:26.35, a poc més de mig segon dels seus dos màxims perseguidors, Pablo Bertran (CANMC), amb 1:27.10, i Tomás Dueñas (CANMC), que va ser tercer amb 1:27.25.

Per la seva part, en categoria U12, Ainara Torres (ELIT) va completar una gran cursa i va firmar una victòria sòlida amb un temps d’1:23.99. A poc menys de dos segons va acabar Ona Martínez (LMCE), amb 1:26.90,  mentre que va completar el podi Paula Escola (ELIT) amb 1:27.78.

En la prova masculina, el podi va estar realment molt disputat, amb poques diferències entre els primers classificats. Alejandro Fernández (Llívia) va ser el més ràpid amb 1:23.11, seguit d’Oriol Pérez (CEAC) amb 1:23.33 i de Ferran Esteban (ELIT) amb 1:23.60.
 
La prova, que va gaudir d’una meteorologia primaveral, va comptar amb un ambient sa i festiu i es van seguir totes les mesures de seguretat que marca el protocol anti-Covid. A més, els participants van tenir tres espectadors de luxe, com van ser els corredors catalans de la RFEDI Núria Pau, Quim Salarich i Albert Ortega, que recentment van participar en el Mundial Absolut FIS. Els tres corredors van fer d’obridors de la prova, a més d’animar als participants i donar alguns consells.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

''El meu dia a dia és intentar gaudir 'a muerte' de la muntanya''
Txema Trull Fotògraf especialitzat en el món de la neu

entrevista