Notícia

Masella continuarà oberta més enllà de Setmana Santa

Amb pandèmia o sense l'estació complirà amb la tradició d'obrir fins que les condicions de neu ja no ho facin viable

Masella,Tosa_vermella,HH,fresat
Imatge d'ahir diumenge a Masella Autor/a: Masella
Masella, a partir del dilluns dia 5 d’abril, continuarà oberta i serà la única estació d’esquí operativa del Pirineu a partir del dimarts, dia 6 d’abril.


masella-embarcament-axess-masella_jet-hh-porta

La d'enguany serà una temporada que passarà a la història per dues qüestions ben evidents: les conseqüències de la pandèmia en el món de la neu, com a principal tret identificatiu, i les nevades escasses que, en general, han precipitat al Pirineu des del passat mes de desembre.

Ben mirat la darrera qüestió, les nevades escasses, ja ve sent una qüestió en certa manera cíclica i no és estrany que puguem viure i veure una, dues o tres temporades encadenades amb precipitacions més aviat justes. La d'enguany, però, està sent especialment "garrepa" amb nevades. També per les temperatures altes que, gener a banda, s'han allargat per sobre la mitjana en els darreres dos mesos.

La tradició marca que Masella tanca més enllà de Setmana Santa

Ara bé, hi ha altres qüestions que també són característica principal al Pirineu any rere any. Una d'aquestes ja ha esdevingut com a tradicional. Es tracta de la data de tancament de Masella més enllà de la Setmana Santa. I és que si el Dilluns de Pasqua és el dia que marca el final de la campanya a les estacions d'esquí del Pirineu, a Masella també ho és el fet de tancar força més enllà. I aquest any, amb pandèmia o sense pandèmia, la tradició es manté: s'obrirà cada dia mentre les condicions de neu ho permetin.

Així doncs ahir nit l'estació va anunciar en un comunicat de premsa que a partir de demà es continuarà obrint diàriament. Ho farà amb 6 remuntadors, tot el desnivell esquiable obert i amb un horari d'obertura de les pistes que serà de 09.00 a 14.30 h. L'estació es mantindrà oberta cada dia ininterrompudament (inclosos feiners de dilluns a divendres), fins que les condicions del temps, la neu o de la pandèmia ho permetin.

En el mateix comunicat es recorda que la temporada "ha sigut totalment atípica, marcada per les restriccions de mobilitat per contenir la pandèmia i totes les repercussions que implica" però també es remarca que Masella es mantindrà oberta "pel compromís amb els seus esquiadors, amb els seus treballadors i amb el territori".

Esquí de primavera

Aquesta època, generalment, la qualitat de la neu es transforma de dura a primavera, amb major o menor grau, en funció de la insolació, l'orientació de la pista i les condicions de la temperatura i la humitat. L'arribada de fred, especialment a partir del 6 d'abril, i les possibles nevades són una bona notícia per mantenir en bones condicions la neu a pistes. També es recorda que la venda de forfets es continua fent en línia per la web www.masella.com

Consulteu els consells d'esquí de primavera clicant aquí.
Comunicat diari de neu de Masella clicant aquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny