Notícia

Agraïment públic de la FAE als qui s'han bolcat en fer possible la temporada

Comunicat d'agraïment de la Federació Andorrana d’Esquí

aliga,grandvalira,treballs,injeccio,FAE
Personal de les estacions d'esquí andorranes en un procés d'injecció a la pista Autor/a: FAE
La Federació Andorrana d'Esquí fa públic un comunicat en el qual s'agraeix l'esforç que han fet institucions, entitats i persones per fer possible la temporada 2020-21. Es recorda i assenyala que la campanya que deixem enrere, definida d'atípica i complicada, ha estat possible gràcies als grandíssims esforços dels agents implicats i que s'hi han bolcat per fer-ho possible.


En una temporada com la que hem viscut, tan atípica, tan plena de dificultats, tan complicada per a tots els sectors de la societat del país, la Federació Andorrana d’Esquí vol expressar el seu profund agraïment a totes les institucions, començant pel Govern d’Andorra, els Ministeris de Sanitat i Esports, estacions d’esquí, esquí clubs i totes les persones del món de l’esport que s’han bolcat en què els esportistes d’Andorra hagin pogut completar una campanya d’hivern en les millors condicions possibles, tot i les circumstàncies.
 

Les condicions sanitàries, molt complicades, han posat a prova tots els mecanismes de funcionament del país, des de l’econòmic, al teixit associatiu, i també a l’esportiu, que ha patit restriccions que han posat en perill nombroses competicions. Però, tot i els entrebancs, els grandíssims esforços del Govern, i especialment de les estacions d’esquí, Grandvalira, Ordino Arcalis, Vallnord Pal Arinsal i Naturlandia, i com no dels esquí clubs, han facilitat la feina dels esportistes, que sota el paraigües de la Federació Andorrana d’Esquí han pogut seguir competint, evolucionant i, en molts casos, assolir uns objectius esportius que, sense aquestes col·laboracions, no haguessin estat possibles.

“Crec que l’esforç que s’ha fet aquest any, el que han fet les estacions d’esquí perquè els nostres clubs i llicenciats puguin dur a terme l’activitat, i també tot l’esquí andorrà, i sabent que les estacions han perdut molt, penso que hem d’estar molt agraïts”, ha expressat el gerent de la FAE, Carles Visa, que destaca la feina dels esquí clubs “per la feina que han fet, mantenint els calendaris de competicions, mantenint viva la flama de la nostra activitat”.

També, com no podia ser d’altra manera, la FAE agraeix l’esforç realitzat pels corredors, l’staff tècnic al complet, les famílies i totes les entitats que han estat amb l’esport i l’esquí durant aquesta temporada.

Moltíssimes gràcies a totes i tots.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny