Notícia

L'esquiador català serà objectiu prioritari a Grandvalira

Grandvalira aposta per França i Espanya com a mercats més rellevants

Sector de Canillo en una imatge aèria de Grandvalira
Sector de Canillo en una imatge aèria de Grandvalira
Grandvalira tanca la temporada amb pèrdues que condicionaran les inversions dels pròxims anys. França i Espanya, i molt particularment Catalunya, es perfilen com a mercats prioritaris.


Grandvalira va tancar dilluns la temporada i ho va fer amb pèrdues milionàries que condicionaran les inversions dels pròxims any. Malgrat tot, el domini és optimista per a la temporada vinent i espera que el turisme de proximitat doni una empenta per la recuperació econòmica. Els resultats negatius de la campanya d'enguany es deuen al fet que la temporada va començar més tard de l'habitual i a què només s'ha donat servei a l'esquiador andorrà.

Juan Ramón Moreno, director general de Nevasa, ha declarat a la ràdiotelevisió andorrana que "són pèrdues milionàries, molt elevades. Suposa que la temporada que ve haurem de mirar-nos molt bé les inversions i ser molt selectius en aquest sentit. Toquen períodes complicats per tots els negocis i nosaltres no som una excepció". Moreno, malgrat tot, es mostra optimista i creu que el turisme de proximitat serà clau i que ajudarà a substituir la baixa del turista llunyà, que tardarà més a tornar als hàbits d'esquí d'abans de la pandèmia. "França i Espanya seran els dos mercats més rellevants i en particular Catalunya, per la proximitat que tenim".

El director de Grandvalira també ha criticat que el canvi de criteri per part del govern espanyol pel que fa a la mobilitat entre territoris va arribar massa tard i que això no va tenir una afectació massa positiva en les pistes, que han tancat la campanya sense una ocupació destacable.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

''El meu dia a dia és intentar gaudir 'a muerte' de la muntanya''
Txema Trull Fotògraf especialitzat en el món de la neu

entrevista