Notícia

Masella tancarà diumenge condicionada pel confinament comarcal

L'estació havia previst continuar obrint cada dia mentre les condicions de neu ho permetessin

Masella,embarcament,axess,Masella_jet,HH,porta
Masella tancarà diumenge pel retorn del confinament comarcal Autor/a: Masella
L'estació d'esquí de Masella opta per tancar aquest diumenge després d'anunciar-se el retorn al confinament comarcal. El complex de neu de la Cerdanya és l'únic que continua obert al Pirineu després de Setmana Santa.L'estació havia previst continuar obrint cada dia mentre les condicions de neu ho permetessin, i és que habitualment tanca a finals d'abril o pel festiu o pont de l'1 de maig.Masella ha decidit donar per acabada la temporada aquest diumenge, segons han difós els responsables d'aquest complex de neu a través de les xarxes socials. L'anunci del retorn al confinament comarcal, a partir d'aquest divendres, ha motivat la presa d'aquesta decisió. Cal tenir en compte que aquestes són les úniques instal·lacions que ara per ara continuen obertes al Pirineu, ja que la resta van anar tancant durant la Setmana Santa. Aquest mateix dilluns, Masella assegurava que la seva intenció era allargar la temporada fins entrat el mes d'abril, en funció de l'estat de la neu, el temps i les condicions epidemiològiques i pel "compromís amb els seus esquiadors, amb els seus treballadors i amb el territori".

L'estació havia previst continuar obrint cada dia mentre les condicions de neu ho permetessin, i és que habitualment tanca a finals d'abril o bé pel festiu, o pont si es donen les condicions, de l'1 de maig.

Resignació a l'Alt Pirineu i Aran

Els representants polítics de les institucions locals al Pirineu s'han mostrat resignats davant l'anunci del retorn del confinament comarcal divendres. Així, la síndica d'Aran, Maria Vergés, ha dit que "era previsible" que passés després de Setmana Santa i confia que almenys "es faci complir". La presidenta del consell de l'Alt Urgell, Josefina Lladós, també ha dit que "era d'esperar" i ha afegit que li hagués agradat "un pas intermedi" amb un confinament de la Regió Sanitària. Per la seva banda, el president del consell del Pallars Sobirà, CarlosIsus, ha coincidit que "era previsible" i que no li agafa per sorpresa i ha demanat que si hi ha d'haver més restriccions es tinguin en compte les especificitats de les comarques de muntanya.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny