Notícia

Tavascan veu incrementar els esquiadors de muntanya

Dilluns va acomiadar la temporada de fons i alpí

tavascan
Tavascan veu incrementar els esquiadors de muntanya Autor/a: Tavascan
L’estació ha superat el seu període de neu més complicat a causa de la pandèmia i les restriccions de mobilitat


L’estació d’alta muntanya de Tavascan ha tancat una temporada atípica aquest diumenge, 4 d’abril de 2021. Des del passat 14 de desembre de 2020, han estat gairebé 4 mesos amb les pistes obertes, però amb les limitacions tant de mobilitat com d’usos provocats per la lluita contra  la pandèmia provocada pel Covid 19.

La gran polivalència de l’Estació, ha afavorit l’arribada d’usuaris amb preferències diverses gràcies a les grans possibilitats múltiples que ofereixen els equipaments. Així, s’han pogut alternar els esquiadors d’alpí i de nòrdic, però també s’ha notat un increment notable dels amants de l’esquí de muntanya. Això ha estat una gran avantatge per superar de forma satisfactòria una temporada complicada.

Amb l’obertura de confinament local a comarcal, Tavascan va notar un augment notable en l’arribada d’usuaris, la qual cosa es va acabar d’ampliar quan es va possibilitar la visita de grups bombolla procedents de la resta de Catalunya. Tot i això, les xifres, evidentment, distaran molt d’una temporada ‘normal’ com la d’anys anteriors i, des de l’Ajuntament de Lladorre, sobretot s’ha optat per obrir l’Estació per la dinamització econòmica que suposa pel territori i pels llocs de treball que proporciona.

Cal remarcar, que l’Estació ha estat absolutament escrupolosa en vetllar per tal que es respectessin totes les directrius per tal de fer que la pràctica lúdica i esportiva fos absolutament segura respecte la pandèmia provocada pel Covid 19.

Tot i que l’Estació es tanca fins la propera temporada, el refugi restarà obert els propers cap de setmana.

Sobre Tavascan

L’estació de Tavascan està situada a l’extrem nord occidental del Pirineu de Lleida, just a l’epicentre del Parc Natural de L’Alt Pirineu. La vall de Tavascan és un indret d’alta muntanya de gran interès paisatgístic i cultural. Ofereix una inigualable oferta turística, així com tota mena de serveis adreçats a donar a conèixer els atractius d’aquesta extensa àrea natural. Les seves pistes d’esquí, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives: esquí nòrdic, alpí, raquetes, escola d’esquí, el refugi, camp d’arves, etc., així com els nous circuits inclusius.

Més informació de Tavascan al diaridelaneu

Si us ha agradat llegir l'entrevista Tavascan veu incrementar els esquiadors de muntanyapotser us pot interessar llegir aquest reportatge 10 coses que has de saber de Tavascan o l'entrevista al seu director Víctor Perisé.
Galeria d'imatges de la nostra visita en aquest enllaç.
Web oficial de l'estació  a www.tavascan.net

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny