Notícia

Masella diu adéu a la temporada després de 119 dies d'obertura

L'estació ha agraït en un comunicat la confiança mostrada per treballadors, clients i proveïdors

masella,serra_cadi,esquiadors
Masella diu adéu a la temporada després de 119 dies d'obertura Autor/a: Masella
Masella tanca abans del previst pel confinament comarcal i amb una sensació "agredolça". La pandèmia ha marcat la temporada en què l'estació ha estat oberta 119 dies ininterrompudament.


masella-20210111-telecadira-tgv

Masella
ha tancat aquest diumenge les seves portes després de 119 dies oberta de manera ininterrompuda. Tot i que des de la direcció tenien previst mantenir-se oberts encara uns dies més, els responsables han decidit tancar l'estació aquest diumenge, ja que el confinament comarcal afecta directament l'arribada de visitants. Per això, els responsables de l'estació consideren que es tracta d'una temporada "agredolça" i marcada per les restriccions de la pandèmia. La direcció de Masella assenyala que això ha representat un descens molt marcat de l'afluència dels esquiadors que ha comportat afectacions econòmiques a la pròpia empresa, al territori i als seu habitants, ja que "l'estació és motor de l'economia de la comarca".

Masella assenyala que ha sigut una temporada "molt diferent a les darreres" i destaquen que aquest any ha obert "per mantenir llocs de treball i perquè es tracta d'un motor econòmic del territori". Els responsables de l'estació remarquen que s'ha pogut oferir el servei als esquiadors que han pogut !pujar a gaudir de l'esquí amb una relativa normalitat.

En un comunicat, l'estació ha volgut agrair la "comprensió i fidelitat" a tots els esquiadors que s'han adaptat als "canvis de funcionament" que ha fet l'estació al llarg de la temporada. En aquest sentit, Masella destaca "la paciència a les pistes amb el seguiment de tots els protocols Covid, per tal de gaudir de l'esport a l'aire lliure, en un entorn segur".

Finalment, la direcció ha volgut agrair la comprensió de tot els treballadors. "Amb el seu esforç i dedicació han fet possible aquesta temporada tan difícil. Volem agrair als clubs, intermediaris, proveïdors, col·laboradors i tots els agents del territori per la comprensió", ha assenyalat.

Àlbum de fotografies de la jornada d'avui "Baixada en banyador" a Facebook o Instagram.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

''El meu dia a dia és intentar gaudir 'a muerte' de la muntanya''
Txema Trull Fotògraf especialitzat en el món de la neu

entrevista