Notícia

Ski Andorra estudia donar un preu variable als forfets segons demanda

També avaluen eliminar els intermediaris

forfet,axess,grandvalira
Ski Andorra valora forfets a preu variable segons demanda Autor/a: Natàlia Montané
Ski Andorra estudia un forfet de preu variable depenent de l'oferta i la demanda. És un objectiu a mitjà termini. Ho ha explicat el president d'Ski Andorra, Francesc Camp, a la radiotelevisió andorrana. També ha volgut destacar que trigaran com a mínim dos anys a eixugar el deute generat aquesta temporada. Les inversions, tot i que es frenaran, s'hauran de mantenir en aspectes clau com la producció de neu per tal de no perdre competitivitat.

 forfet-axess.jpg

Francesc Camp
, president d'Ski Andorra, entrevistat per la radiotelevisió andorrana, ha explicat que l'actual temporada ha estat d'una frustració permanent, però que ara toca pensar en la següent, en la qual s'haurà d'invertir especialment en temes com la producció de neu.

També es treballarà per reduir intermediaris en la venda de forfets i ajustar el preu al mercat al llarg de la temporada. "Si vols mantenir els marges o pujar-los has d'anar directament al teu client final", ha raonat a l'entrevista, i afegeix que aposta per un preu del forfet canviant basat en la demanda, com fan les aerolínies o les operadores de tren.

També ha volgut destacar que trigaran com a mínim dos anys a eixugar el deute generat aquesta temporada. Camp ha dit que l'exercici de calcular les pèrdues de la temporada i fer-les arribar al Govern ha de servir perquè la població sàpiga la importància del sacrifici que han fet les estacions d'esquí de les quals només n'han pogut gaudir els residents.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny