Notícia

Microcàpsules d'aventura per promoure el Pirineu

El ciclista de muntanya Tomi Misser s'ha convertit en l'embaixador de la temporada estiuenca al Pirineu lleidatà

Tomimisser,Noguera,Parapent,PirineuLleida
Tomi Misser fent parapent per la Noguera Autor/a: Lymbus
El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida està promocionant la nova temporada d'estiu amb l'enregistrament de propostes d'aventura, tant per terra com per aigua i aire. El protagonista és el ciclista de muntanya Tomi Misser, que la setmana passada va fer BTT, vol, ràfting, senderisme i altres activitats a diverses comarques.


El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida està impulsant la promoció de la nova temporada de turisme actiu a la demarcació de Lleida amb l'enregistrament de diferents activitats de terra, aire i aigua que donaran lloc a diferents microcàpsules de vídeo per ser difoses properament mitjançant les xarxes socials.

La creació d'aquestes peces pretén inspirar a visitar el territori i a gaudir de la seva oferta de turisme actiu sota el guiatge d'un prescriptor. Es tracta de Tomi Misser, ciclista català especialitzat en el ciclisme de muntanya que ha aconseguit un Campionat d'Europa en descens i altres premis a escala estatal.

Acompanyat d'un equip de la productora Lymbus, Misser va recórrer la setmana passada diferents indrets de les comarques de la Segarra, la Noguera, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà per enregistrar imatges d'activitats de BTT, vol, ràfting i senderisme, entre d'altres.

Aquesta acció promocional que impulsa el Patronat de Turisme compta amb la col·laboració del diferents consells comarcals en el quals tindrà lloc l'activitat. Les microcàpsules que s'enregistraran es difondran tant per les xarxes socials del Patronat de Turisme com entre els seguidors de l'esportista Tomi Misser.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny