Notícia

Cantàbria Lines amb molt d' 'April Flow'

Publiquem un reportatge fotogràfic en què Carlos González immortalitza les baixades de Pepín Román pels Pics d'Europa

PepinRoman,Picsd'Europa,HellyHansen
El freerider va esquiar pels Pics d'Europa sense programació Autor/a: Carlos González Dorado
Després de passar diverses setmanes a les muntanyes del Kirguistan, i d'esquiar-les a fons per les immenses vessants de la serralada del Tian Shan, el freerider cantàbric de Helly Hansen, Pepín Román, va tornar a casa juganer i amb ganes de repetir les "Cantàbria Lines". "Em venia de gust fer el que sorgís en cada moment, sense necessitat de programació", explica en Pepín. I el resultat van ser unes Cantàbria Lines amb molt d'April Flow.El freerider va recórrer totes les vessants (Foto: Carlos González Dorado)

El mes d'abril arriba al nord, com cada any, amb molta llum i energia. El canvi d'hora, els dies cada cop més llargs, el verd de les valls i la fosa de neus a l'alta munyana ens recorden que l'estiu està cada cop més a prop, i que l'hivern va quedar, ja fa setmanes, enrere. Són moments especials en els quals, després de l'activitat hivernal, i enlloc d'escalfar els peus a la vora del foc, marxem a la platja i els posem a refrescar al mar Cantàbric. I el freerider cantàbric de Helly Hansen, Pepín Román, ho ha volgut aprofitar. Ell mateix ens en fa la crònica:


Aventura de dia, i de nit (Foto: Carlos González Dorado)

Per mi -diu en Pepín- és època de gaudir al màxim i a totes hores de la muntanya, fent que cada moment sigui especial i buscant l'emoció que provoca cada llum o ombra. Actuem amb tranquil·litat, deixem enrere les presses per trobar vessants en perfectes conficions per esquiar o per tornar a casa abans de les fredes nits de temporal o tormenta que ens porta l'hivern. Ara és abril; és temps de fluir, de deixar-nos portar, i sorprendre'ns a cada pas, sigui quin sigui el moment... Com quan entre la neu i una pedra hi trobes una flor, aquella que ens demostra que la vida ha tornat després de mesos d'una fred d'allò més intensa.


Les imatges demostren l''April Flow (Foto: Carlos González Dorado)

Gaudir de la posta de sol des d'un dels nostres cims, una de les nostres icones. Esquiar la seva vessant podent distingir la rugositat de la neu a la baixada... amb una llum que sembla eterna. Passar la nit sota les estrelles, amb les botes posades, sentint-nos protegits per la nostra tenda de campanya, però sent conscients que està sortint el sol i que no l'hem fet servir. Assenyalar amb el dit, com si es tractés d'un punter làser, i al costat dels nostre amics, què fer; on, com i quan, en el gran pati d'esbarjo que són per nosaltres els Pics d'Europa... Simplement, ens centrem en gaudir d'unes Cantàbria Lines amb molt d'April flow.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots