Notícia

Compte enrere al Bike Park de Pal

L'estació ja ha començat a fer les tasques de manteniment del Bike Park i, paral·lelament, està canviant un cable del telecabina de la Massana

Pal Arinsal, bike park, arranjament
En els propers dies es veurà el canvi de temporada Autor/a: Vallnord-Pal Arinsal
Quinze dies després de tancar la temporada, l'estació d'esquí Vallnord-Pal Arinsal ha començat a fer diverses tasques d'arranjament i manteniment, pensant tant en l'estiu com en l'hivern. D'una banda, s'està preparant el Bike Park; i de l'altra, s'està canviant un dels cables que porten el telecabina de la Massana.


Ni un mes ha passat des que es va tancar una de les temporades més atípiques de la història, i l'estació d'esquí de Vallnord-Pal Arinsal ja ha començat a fer diversos treballs de manteniment, pensant tant en la temporada d'estiu que començarà properament com en el proper hivern.

D'una banda, els operaris del complex estan fent totes les tasques de manteniment necessàries abans d'obrir el Bike Park. Els shapers ja han començat a construir els circuits, i des de l'estació asseguren que "ben aviat començarem a veure el canvi de temporada".

Paral·lelament, tal com ha avançat el digital Bon Dia, l'estació també està canviant un dels cables que porten el telecabina de la Massana. Aquests treballs s'han de fer cada dues dècades, i aquest any ja tocava. Les tasques -executades per Doppelmayr- van començar a la rotonda del telecabina, i s'estan executant fins a la Caubella. Està previst que aquesta setmana ja estiguin enllestides.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny