Notícia

Naturlandia, a punt per obrir dissabte

Durant els mesos de maig i juny s'hi podrà anar els caps de setmana i, a partir del 3 de juliol, cada dia

Naturlandia
Aquests dies s'hi estan fent els últims treballs de manteniment Autor/a: Naturlandia
El parc d'aventures de Sant Julià de Lòria posarà en marxa aquest cap de setmana diverses activitats a les dues cotes, mentre continua treballant en les últimes novetats de cara als mesos d'estiu. Els visitants podran triar entre dos tipus d'entrades, i també hi haurà paquets turístics per a clients estrangers.Obriran activitats a les dues cotes

El parc d'aventures Naturlandia de Sant Julià de Lòria donarà el tret de sortida a la temporada de primavera-estiu 2021 aquest dissabte, 1 de maig. Durant tots els caps de setmana de maig i juny, i el Dilluns de Pentecosta, s’obriran les activitats més emblemàtiques de les dues cotes, fins que al juliol es faci l’obertura diària habitual de temporada alta d’estiu, que inclourà més activitats i novetats. L’horari d’obertura d'enguany serà de 10 h a 18 h

D’aquesta manera, a la Cota 1600 es posarà en marxa el Tobotronc, l’Airtrekk amb la tirolina, l’Airtrekk infantil, el circuit de buggies infantils, el tir amb arc, i s’obrirà el restaurant. A la Cota 2000 es podrà gaudir de les activitats de natura, també del minitubby, i s’obrirà la Borda de Conangle, que també ho farà entre setmana, de dimecres a diumenge, amb una nova carta d’estiu.

Aquest calendari d’obertura parcial segueix la planificació inicial de la temporada, tot i que estava subjecte a l’evolució de la pandèmia. Vist que l’arribada de turistes els darrers dies s’ha intensificat gràcies a l'aixecament de les restriccions, es manté aquesta previsió amb la voluntat d’oferir una alternativa d’oci al Principat, garantint sempre totes les mesures de prevenció establertes. Els visitants podran triar entre dues tipologies d’entrades, així com paquets turístics pels clients estrangers. I es manté la gestió d’accés al Tobotronc amb reserva prèvia, vista la seva efectivitat en l’experiència del client. 

Des de la clausura de la temporada d’hivern, el passat 5 d’abril, Naturlandia treballa en la posada a punt de la temporada d’estiu. Durant aquests dies s’ha fet l’aturada tècnica que ha consistit en la revisió i condicionament de totes les infraestructures, instal·lacions i ginys. A més, es treballa en readaptar les noves rutes de BTT, previstes per aquest estiu.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

''El meu dia a dia és intentar gaudir 'a muerte' de la muntanya''
Txema Trull Fotògraf especialitzat en el món de la neu

entrevista