Notícia

Protecció Civil homologa el Pla d'Autoprotecció de La Molina

La_Molina,snowboard,torrent_negre
Protecció Civil homologa el Pla d'Autoprotecció de La Molina Autor/a: Diaridelaneu.cat
Protecció Civil ha homologat aquest divendres 24 Plans d'Autoprotecció (PAU). Una quinzena d'ells són d'empreses de risc químic, tot i que també hi ha un hotel, un centre sanitari Quiron, un gran establiment comercial de Leroy Merlin, un edifici d'oficines Vidacaixa, l'Estació d'esquí de la Molina, dos túnels ferroviaris (un d'ample convencional i un d'alta velocitat) i dos viaris.

Els 24 procediments han estat aprovats per la Comissió d'Autoprotecció de Protecció Civil i s'afegeixen als 57 homologats a les dues primeres reunions de la Comissió, que en total ha aprovat 81 plans entre el març i l'abril. A la reunió també s'han presentat 20 PAU que no han estat homologats, vuit d'ells són d'empreses de risc químic.

En el cas dels dos Plans d'Autoprotecció de túnels ferroviaris l'homologació té caràcter parcial. Cosa que vol dir que estan a l'espera que el titular de l'activitat adopti i implanti les mesures i els recursos necessaris per garantir la capacitat d'autoprotecció dels usuaris en tots els escenaris i a tota la infraestructura.

Per demarcacions, els PAU homologats són: 11 a Barcelona, 7 a Tarragona, 2 a la Catalunya Central, 2 a Lleida, 1 a Girona i 1 a les Terres de l'Ebre.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny