Notícia

Jaqueta Odin Minimalist Infinity Shell de Helly Hansen

Odin Minimalist Infinity Shell Jacket,helly hansen
Odin Minimalist Infinity Shell Jacket de Helly Hansen Autor/a: Helly Hansen
Odin Minimalist Infinity Shell Jacket de Helly Hansen: Rendiment professional amb tecnologia innovadora i responsable que rendeix tribut a la impermeabilitat i la transpirabilitat.


Des de 1877, Helly Hansen és la marca en la qual confien els professionals, utilitzant la seva experiència i aportacions per desenvolupar innovadores equipacions, amb el màxim rendiment i protecció. Aquesta primavera / estiu 2021, la marca noruega segueix liderant la innovació en el rendiment a l'aire lliure amb la nova jaqueta masculina Odin Minimalist Infinity Shell Jacket.

La Odin Minimalist Infinity Shell Jacket és un must have de la col·lecció Odin, que ofereix òptima protecció amb en un disseny lleuger i minimalista. Compta amb la revolucionària membrana Lifa INFINITY ™, impermeable i transpirable, aconseguida sense productes químics. Està construïda amb un teixit facial reciclat i un tractament repel·lent a l'aigua durador sense PFC, oferint la impermeabilitat i transpirabilitat de grau professional que caracteritza la construcció HELLY TECH® Professional.

Un altre dels avantatges més destacats és que aquesta jaqueta és extremadament funcional, de manera que es pot guardar fàcilment a la butxaca del pit i compta amb ajustos en la caputxa i un reflector Recco®.

Tecnologia Lifa

La tecnologia LIFA® és una fibra patentada per Helly Hansen, lleugera i hidrofòbica. La membrana Lifa INFINITY ™ és totalment impermeable i transpirable; i, compta amb un rendiment repel·lent a l'aigua durador que s'aconsegueix sense productes químics. Combinant la membrana Lifa INFINITY ™ amb el teixit frontal 100% hidrofòbic LIFA®, la Lifa INFINITY PRO ™ és una tecnologia innovadora, que compleix amb l'extrema impermeabilitat i transpirabilitat de la construcció HELLY TECH® Professional.

Amb una protecció hidròfuga eterna que mai necessita ser re-impermeabilitzada amb un tractament químic després del seu ús.

Des de fa més de deu temporades, la col·lecció Odin d'Helly Hansen ha estat dissenyada amb i per als professionals, oferint la protecció meteorològica més completa i útil en dissenys lleugers i funcionals. Fabricada amb la tecnologia impermeable / transpirable més innovadora i sostenible de la marca, la Lifa INFINITY PRO ™, la Odin Minimalist Infinity Shell Jacket impulsa la indústria oferint un rendiment durador, responsable i de nivell professional superior, sense cap tractament químic afegit.

"Hem revolucionat la indústria amb la nostra tecnologia Lifa INFINITY PRO ™ més innovadora i sostenible, impermeable i transpirable, que es va llançar per primera vegada la temporada passada", afirma Philip Tavell, director general de Categoria de Muntanya de Helly Hansen, "i amb la col·lecció Odin d'aquesta temporada, estem entusiasmats de fer que la tecnologia estigui disponible en dissenys funcionals i lleugers fets per als professionals de l'outdoor. "

Colors disponibles: Warm Olive i North Teal Blue.

P.V.P .: 280 €

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny