Notícia

AutoFactoria, nou patrocinador de la FAE

De moment han signat un conveni de col·laboració per a un any, però la idea és que es pugui prorrogar

FAE,conveni,autofactoria
La signatura del conveni es va fer dimarts Autor/a: FAE
La Federació Andorrana d'Esquí ha signat un conveni de col·laboració amb la filial andorrana de Caropticom, AutoFactoria. De moment li garantirà un nou patrocini per a un any, però l'objectiu de les dues parts és que la cooperació es pugui allargar més temps.


La Federació Andorrana d’Esquí (FAE) continua treballant per aconseguir el major suport possible per a totes les seves seccions. Aquesta setmana ha signat una nova col·laboració, amb l’acord de patrocini amb l’empresa AutoFactoria (filial andorrana Caropticom), situada a Andorra la Vella.

L'acte va comptar amb la presència física dels CEOs d’AutoFactoria, Ada Amengual i Olivier Amengual; el president de la FAE, Josep Pintat, i el gerent de la FAE, Carles Visa. Per la seva banda, el director de la secció d’alpí, Max Tissot, en va formar part via telemàtica.

L’acord signat entre la FAE i AutoFactoria és per un any. El president de la FAE, Josep Pintat, ha manifestat el seu agraïment a AutoFactoria, “més encara quan la situació actual és tan complicada”.

La intenció de les dues parts és anar any a any i poder ampliar la col·laboració en el futur. “Esperem que sigui per molts anys”, va expressar Visa, després que tant Ada com Olivier Amengual es mostressin molt satisfets de poder formar part del projecte de la secció d’alpí i de la FAE, amb la qual comparteixen valors similars, segons van explicar. “Formen ja part de la nostra família”, ha dit Visa.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny