Notícia

El Pirineu de Lleida, 'Luxury traveling'

La revista especialitzada en viatges i estil de vida prepara un reportatge sobre l'oferta turística de l'Alta Ribagorça, el Pallars Sobirà, l'Alt Urgell i el Solsonès

Luxury Traveling, promoció, Pirineu de Lleida, turisme actiu
El periodista, dimarts, a l'Alta Ribagorça Autor/a: Diputació de Lleida
La revista especialitzada en viatges i estil de vida Luxury Traveling està preparant un reportatge sobre l'oferta turística del Pirineu de Lleida. Aquesta setmana, un periodista del mitjà està fent una estada per les comarques de l'Alta Ribagorça, el Pallars Sobirà, l'Alt Urgell i el Solsonès.


Un periodista de la revista de viatges i estil de vida Luxury Traveling, destinada a un públic exigent que busca experiències autentiques i singulars, està fent aquesta setmana un viatge de quatre dies per les comarques de l’Alta Ribagorça, el Pallars Sobirà, l’Alt Urgell i el Solsonès. L'objectiu: posar en valor la diversitat de l’oferta turística del Pirineu de Lleida i traslladar-la a un públic de proximitat a través de continguts informatius que es publicaran en diferents formats i plataformes periodístiques amb vista a la propera temporada d’estiu.
 
El viatge de premsa ha estat organitzat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i compta amb la col·laboració de les oficines de turisme dels consells comarcals de l’Alta Ribagorça, el Pallars Sobirà, l’Alt Urgell i el Solsonès.
 
Durant la seva estada per les comarques del Pirineu de Lleida, el periodista està gaudint de diferents activitats de turisme actiu com ara la BTT elèctrica per l’Alta Ribagorça, el ràfting al Pallars Sobirà, el senderisme pels parcs naturals de l’Alt Pirineu i el Cadí Moixerò, una visita pel romànic de la Vall de Boí i el santuari del Miracle al Solsonès, la descoberta del nucli antic de la Seu d’Urgell i el seu patrimoni arquitectònic, o una degustació de gastronòmics de la zona, entre d’altres.
 
La revista Luxury Traveling publicarà en el seu proper número el reportatge sobre el Pirineu de Lleida. La publicació es distribueix a les sales VIP d'AENA, als trens de llarga distància i AVE de RENFE i entre els socis d'Elit Excellence (Federació Espanyola del Luxe). I en format digital, també es distribuirà a la plataforma Pressreader. Experts fotògrafs i redactors, amb més de vint anys exercint el periodisme de viatges, posen a l’abast del lector consells, tendències i les últimes novetats per gaudir a fons de les millors bondats que ofereixen els destins que la revista aborda cada trimestre. 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny