Notícia

Es reprenen el contactes per a formalitzar la candidatura Pirineus-Barcelona 2030

Reunió ahir a Madrid a la seu del COE

Gerard Figueras,Meritxell Budo,Alejandro Blanco,Gorka Knorr
Ahir dijous a la seu del COE. D'esquerra a dreta: Gerard Figueras, Meritxell Budó, Alejandro Blanco i Gorka Knorr. Autor/a: Agències
La Consellera de la Presidència, Meritxell Budó, es va reunir ahir a Madrid amb el President del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco. A la reunió es va fer entrega del llistat complert de treballs realitzats fins ara des de la Generalitat de Catalunya.


La Consellera de la Presidència, Meritxell Budó, ha mantingut una trobada de treball amb Alejandro Blanco, president del COE a la seu d’aquesta institució a Madrid.

En el decurs de la trobada, realitzada ahir dijous 6 de maig, Budó i Blanco han valorat la situació de la Candidatura Pirineus-Barcelona 2030 per acollir els Jocs Olímpics i Paralímpics d’Hivern.

Budó, que ha estat acompanyada pel Delegat del Govern a Madrid, Gorka Knorr, i pel Secretari General de l’Esport i l'Activitat Física i responsable de la candidatura, Gerard Figueras, qui ha lliurat a Blanco el llistat complert de treballs realitzats des de la Generalitat de Catalunya fins a la data en relació amb el projecte olímpic d'hivern.

Budó i Blanco han reiterat el compromís del Govern i del COE amb la candidatura dels jocs d'hivern i s’han emplaçat a continuar treballant per tal de poder-la formalitzar davant el Comitè Olímpic Internacional.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny