Notícia

La nostra valoració dels esquís Supershape e-rally de HEAD

Ha estat el nostre esquí a pista per a la temporada 2020-21

head,supershape,e_rally,masella,ivan_sanz_tusell
Gaudint dels Supershape E-Rally de Head ja en el tram final de la temporada Autor/a: Masella
N'hi ha prou amb provar uns esquís un dia fent dues baixades? Sí, i fins i tot en podem obtenir unes bones sensacions, i una primera impressió a pistes ens ajuda a saber si ens agraden o no. Però realment, per conèixer uns esquís i valorar-los amb més garanties, no hi ha res millor com esquiar amb ells durant tota una temporada i en diferents estacions. En diferents neus. En pistes de diferent dificultat. Això és el que hem fet amb aquests esquís Supershape e-RALLY amb tecnologia EMCde HEAD.


masella-jardi_alpi-helly_hansen-head
Per la pista Jardí Alpí de Masella (Foto: Masella - R. Boter).

Per a la temporada 2020-21 vaig escollir els esquís E-RallyEMC de la gamma Supershapede HEAD. Amb ells vaig estar esquiant en diferents estacions (La Molina, Masella, Grandvalira, Arcalís i Port Ainè) i amb diverses tipologies de neu. Dura, sobretot al mes de desembre. Neu pols de gran qualitat, especialment entre finals de desembre i finals de gener. I amb neu primavera, i fins i tot neu sahariana, des de mitjans febrer i ja fins a final de temporada.

Es tracta d'un esquí pensat per a esquiadors de nivell mitjà-alt o alt. Els Rally són uns esquís 100% pisters i, segons ens destaca i encerta el fabricant, es tracta d'un esquí "versàtil". És un molt bon esquí per a carvejar, o si ho preferiu per gaudir a la pista fent girs curts, mitjans i amples.

El cert és que per a mi han resultat uns esquís molt divertits i agraïts, i crec que molt recomanables per a l'esquiador d'alt nivell o expert que vol exhaurir les baixades de les 9 del matí fins a les 5 de la tarda i no arribar esgotat a l'aparcament.

L'esquí provat tenia unes cotes de 170 cm de llarg, radi 14, espàtula 132, pont 78 i cua 114. Com tota la gamma Supershape venia equipat amb la tecnologia EMC (Energy Management Circuit), cosa que permet reduir les vibracions en determinats tipus de gir, sobretot en neus més dures.

Podeu veure el vídeo enregistrat al llarg de la temporada en aquest enllaç. Més informació i vendes a la web de HEAD, en aquest enllaç.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Opinions

Més opinions


Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny