Notícia

'Adventures Atlas', al Pirineu de Lleida

L'equip del programa presentat per Vanessa Olmos està rodant aquests dies a les terres lleidetanes

PirineudeLleida,vanessaolmos,aventura,turismeactiu
Olmos fent rafting amb una de les seves filles Autor/a: Diputació de Lleida
L'equip del programa televisiu "Adventure Atlas", presentat per Vanessa Olmos, està grabant aquests dies a les comarques de la Noguera, l'Alta Ribagorça, el Pallars Sobirà, el Pallars Jussà, l'Alt Urgell i el Solsonès. La periodista hi està practicant diverses activitats d'aventura, algunes de les quals acompanyada de les seves filles de 7 i 3 anys. L'experiència es retransmetrà a escala internacional.


Una altra de les activitats que va practicar Olmos a la Noguera Palleresa

L’oferta de turisme actiu del Pirineu i les Terres de Lleida formarà part d’un dels 15 capítols de la nova temporada del programa de televisió “Adventures Atlas” que s’emetrà a partir del mes de setembre per Movistar Plus i, posteriorment, per Discovery Channel (un canal de televisió de subscripció nord-americà), entre altres televisions internacionals. El seu contingut, que s’enregistra en castellà i en anglès, també es difondrà per diferents plataformes en línia, com ara YouTube o Instagram, entre d’altres.

La primera part del rodatge del capítol s’ha començat a gravar aquesta setmana amb l’enregistrament d’imatges de diferents activitats de turisme actiu per les comarques de la Noguera, l’Alta Ribagorça, el Pallars Sobirà, el Pallars Jussà, l’Alt Urgell i el Solsonès. El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i les oficines de turisme dels diferents indrets que es visiten, així com les empreses que organitzen les activitats, col·laboren en la realització del programa.

"Adventures Atlas", de la productora audiovisual Pixion, és un programa dinàmic i fresc dirigit per la presentadora Vanessa Olmos, que amb més de 70 activitats d’aventura viscudes, viatja per Europa amb la seva família (el seu marit, realitzador audiovisual del programa, i les seves dues filles de 7 i 3 anys) per mostrar en primera persona tota l'aventura que es pot viure en una zona del planeta i per crear un gran atles de referència per a tots els públics que vulguin descobrir el món amb ulls d'aventurer.

Una altra imatge de l'activitat de rafting

Durant el rodatge per les comarques de Lleida, comptarà amb la col·laboració de geòlegs per aprofundir en el coneixent de l’entorn on es duen a terme les activitats, així com també amb diferents testimonis que explicaran en primera persona la seva relació i experiència amb el turisme actiu.

La presentadora Vanessa Olmos i el seu marit faran les diferents activitats d’aventura i en algunes també hi participaran les seves dues filles. Amb les experiències viscudes en cada episodi van creant el seu propi gran atles d’aventures.

L’equip del programa, format per set persones, va començar dijous el seu viatge per les comarques de Lleida, on practicaran el ràfting i hidrospeed al Pallars Sobirà, Bungee Jumping (salt de corda) al Solsonès, Trail Running i senderisme a l’Alta Ribagorça, esquí nàutic al pantà de Terradets al Pallars Jussà i via ferrata  a l’Alt Urgell. L’activitat de vol a Àger, a la Noguera, s’ha hagut de posposar per més endavant a causa de la climatologia.

Durant els cinc dies d’estada al Pirineu i les Terres de Lleida també tindran l'oportunitat de gaudir del patrimoni i l’oferta cultural del territori, com ara el romànic de la Vall de Boi i el Centre d’Observació de l’Univers del Montsec, entre d’altres, a més de conèixer la seva oferta gastronòmica i d’allotjaments.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny