Notícia

El Pirineu i les Terres de Lleida, al Fitur 2021

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida participarà en la Fitur 2021, que se celebrarà entre demà i el 23 de maig a Madrid

L'Alt Pirineu s'ha convertit en la imatge promocional
L'Alt Pirineu s'ha convertit en la imatge promocional Autor/a: Arxiu Diari de la Neu
El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida participarà en la Fira Internacional de Turisme (Fitur 2021), dins l’estand de Catalunya de l’Agència Catalana de Turisme. L'objectiu és donar a conèixer l’oferta de turisme de natura, cultura i actiu del Pirineu i les Terres de Lleida,  fonamentada cada cop més en criteris de qualitat i sostenibilitat. En aquesta edició les publicacions temàtiques i generalistes editades pel Patronat de Turisme, els consells comarcals i les oficines de turisme de la demarcació s’hauran de descarregar i consultar amb codis QR a causa de les mesures sanitàries per la covid-19.


El Pirineu i les Terres de Lleida presentaran la seva oferta turística en el marc de la 41a edició de Fitur, el saló internacional del turisme que s’inaugurarà demà dimecres 19 de maig i romandrà obert al públic fins diumenge 23 de maig a Madrid. Enguany la fira va endarrerir les dates habituals de celebració de la mostra del mes de gener al maig a causa de la covid-19.
 
El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida inscriurà la seva participació a Fitur dins l’estand de Catalunya de l’Agència Catalana de Turisme (al pavelló número 7), amb l’espai Pirineus, on hi haurà l’oferta turística dels consells comarcals de l’Alt Urgell, l’Alta Ribagorça, la Cerdanya, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i el Solsonès, i amb l’espai Terres de Lleida, amb la dels consells comarcals de les Garrigues, la Noguera, el Pla d’Urgell, la Segarra, el Segrià i l’Urgell. La Val d’Aran, com en edicions anteriors, hi té un espai propi dins la marca “Pirineus”, a l’estand de l’Agència Catalana de Turisme.
 
La progressiva desescalada de les restriccions sanitàries, d’una banda, i el caràcter bàsicament rural del territori de Lleida (amb grans espais oberts que afavoreixen un turismes de natura i paisatge), de l’altra, estan contribuint al fet que en els propers mesos la demarcació lleidatana es consolidi com una de les destinacions turístiques d’interior i muntanya més atractives de l’Estat, com ja va succeir a l’estiu de l’any passat, durant la temporada d’hivern per les festes de Nadal i Cap d’Any, i també per la Setmana Santa d’enguany.  
 
Enguany tota la informació s'ha de descarregar en codis QR

L’espai “Ara Lleida”, situat dins l’estand de l’Agència Catalana de Turisme, s’articula enguany al voltant dels eixos bàsics del turisme lleidatà, amb una sèrie d’imatges de les principals publicacions temàtiques i generalistes editades pel Patronat, els consells comarcals i les oficines de turisme de la demarcació, acompanyades de sengles codis QR que permeten als visitants descarregar-les i consultar-les. Així, hi figuraran les publicacions temàtiques de cultura, gastronomia, turisme familiar, turisme actiu i esports d’aventura, cicloturisme, moturisme, escalada i senderisme i les rutes de “Perseguits i salvats”, a més de la revista Ara Lleida i el catàleg de destinació. Igualment, s’hi podrà veure un gran mapa de la demarcació de Lleida.

La imatge principal de fons de l’espai Terres de Lleida consta enguany d’una fotografia de la canalització del riu Segre al seu pas per la ciutat de Lleida i la Seu Vella, mentre que fotografia  principal de fons de l’espai Pirineus de Catalunya és del Parc Natural de l’Alt Pirineu.
 
Enguany la presència institucional i del personal del Patronat de Turisme, com també l’activitat a l’espai, s’han reduït al mínim per raons de seguretat sanitària.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny