Notícia

Pol Moya s'entrena al REA de Naturlandia

L'atleta d'està preparant pels Jocs Olímpics i per la Copa d'Europa

PolMoya,REA
L'atleta s'ha instal·lat uns dies a Naturlandia Autor/a: FAE
L'atleta de la Federació Andorrana d'Atletisme (FAA) Pol Moya s'està entrenant aquests dies al Refugi d'Entrenament en Alçada (REA) de La Rabassa Naturlandia. Moya està preparant la prova dels 800 metres dels Jocs Olímpics i de la Copa d'Europa.


L'estada li servirà per aclimatar-se en alçada (Foto: FAE)

El Refugi d’Entrenament en Alçada (REA) que la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) utilitza a Naturlandia, amb la col·laboració del Comitè Olímpic Andorrà (COA), ubica aquestes setmanes a l’atleta de la Federació Andorrana d’Atletisme (FAA) Pol Moya.

La intenció de Moya és acabar de preparar les competicions d’aquesta temporada, amb la vista posada a la prova dels 800 metres dels Jocs Olímpics, i també a aquesta distància a la Copa d’Europa.

El corredor s’estarà al REA de La Rabassa per entrenar i especialment dormir en alçada, aprofitant les instal·lacions i l’entorn per poder preparar-se de la millor manera possible i
aprofitar els efectes de l’altitud.

El centre de tecnificació de Naturlàndia se situa a la cota 2.000 de Naturlandia i està pensat per acollir esportistes d'elit. L'espai té al voltant de 150 metres quadrats i pot acollir entre vuit i deu persones.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny