Notícia

Baqueira Beret començarà la temporada d'estiu el 7 de juliol

L'estació de la Val d'Aran i les Valls d'Àneu ofereix diverses activitats en el medi natural i forfets d'estiu per a optimitzar-ne el preu

Baqueira Beret, estiu
L'estació ofereix activitats per a totes les edats Autor/a: Baqueira Beret
Baqueira Beret està acabant d'ultimar els últims detalls per començar la temporada d'estiu el proper 7 de juliol. L'estació de la Val d'Aran i les Valls d'Àneu continuarà oferint diverses activitats i propostes de natura, aventura, gastronòmiques i culturals, i comercialitzarà forfets i passes.


El telecadira Blanhibar obirà el dia 9 de juliol

Amb l'arribada del bon temps i el final de les nevades, l'estació de Baqueira Beret ja està ultimant els últims detalls per a la seva temporada d'estiu. Una temporada que enguany començarà el 7 de juliol i s'allargarà durant tot el mes d'agost.

Concretament, l'Hotel Montarto i el Wine Bar by Viña Pomal obriran les portes el 7 de juliol, mentre que el restaurant Pla de Beret té previst obrir el 9, el mateix dia que es posarà en marxa de manera continuada del telecadira panoramic Blanhiblar. Tot això, el mateix cap de setmana que se celebrarà l'UTMB Val d'Aran. Per la seva banda, la Borda Lobato -la construcció aranesa més antiga de la zona de l'estació- té previst començar la seva activitat el 23 de juliol.

L'hotel tornarà a allotjar turistes a partir del dia 7

Però en qualsevol cas, la central de reserves en línia ja està actualitzada amb total a informació d'estiu, i ofereix la personalització de les vacances a la Val d'Aran o a les Valls d'Àneu. En cas de reservar a través de www.viatges.baqueira.es, els turistes obtindran el forfet del remuntador Blanhiblar gratuït. I tampoc hauran de pagar els usuaris que tinguin el Baqueira PASS de temporada d'hivern, mentre que el Baqueira PASS recarregable per dies també permet fer compres per a l'estiu.

Enguany, Baqueira Beret té previst organitzar experiències en alta muntanya per a tots els públics. En destaquen el passeig amb el telecadira Blanhiblar, el lloguer de BTT (elèctriques i pulmonars), les excursions a cavall o el senderisme, entre d'altres. Unes activitats que s'adaptaran a les mesures sanitàries per a la prevenció de la covid-19 i que es complementaran amb diverses opcions gastronòmiques i propostes culturals per l'Aran i el Pallars.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny