Notícia

Torna el Bike Friday de Vallnord Pal Arinsal

L’estació de la Massana oferirà el proper 4 de juny forfets de dia a meitat de preu

En les últimes setmanes s'han fet arranjaments a les pistes
En les últimes setmanes s'han fet arranjaments a les pistes Autor/a: Vallnord
L’estació de Vallnord-Pal-Arinsal tornarà a organitzar el proper 4 de juny el ja tradicional Bike Friday, durant el qual posa a la venda mig miler de forfets de dia amb un 50% de descompte. Els passis donen accés a tots els remuntadors mecànics que connecten els circuits de l’estació, i seran vàlids durant tota la temporada d’estiu 2021.


Imatge de la promoció

Torna la versió estival del Black Friday a Vallnord-Pal Arinsal. A partir del proper divendres, 4 de juny, i fins a exhaurir les existències disponibles, l’estació de la Massana vendrà forfets de dia a meitat de preu. Més concretament, el batejat com a Bike Friday posarà a la venda mig miler de passes per accedir un dia al Bike Park per 15,50 euros, enlloc dels 31 habituals.

Els clients podran comprar fins a cinc forfets a meitat de preu a través del web https://shop.vallnordpalarinsal.com/ca/1-dia-forfait-bike-park---promocion-bike-friday_f_1163.html (incloent el codi BIKEFRIDAY-PA21). I els tiquets, aptes tant per a infants com per a adults, tindran validesa durant tota la temporada d’estiu 2021.
 
Prorroguen la validesa dels forfets White Friday de les temporades 2019-2020 i 2020-2021

Tenint en compte que la pandèmia va impossibilitar que s’aprofitessin moltes de les promocions que l’estació va oferir en les dues últimes temporades, Vallnord-Pal-Arinsal ha decidit prorrogar la validesa dels forfets de dia que s’havien comprat durant el Black/White Friday de les temporades 2019-2020 i 2020-2021.

Els usuaris els podran aprofitar fins al 18  d’abril del 2022. Però els clients que ja tenien els forfets físicament els hauran de canviar per uns de nous a les guixetes, mentre que els que encara no els havien bescanviat ja han rebut un nou abonament.

banner728x90diari

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny