Notícia

La Copa Catalana Internacional Biking Point torna demà a la Vall de Lord

La cinquena prova del campionat omplirà de 'bikers' Sant Llorenç de Morunys

BTT,bikingPoint
El municipi s'omplirà demà de 'bikers' Autor/a: Francesc Lladó
Sant Llorenç de Morunys, en plena Vall de Lord, acollirà demà la cinquena prova de la Copa Catalana Internacional Biking Point. Cristofer Bosque, Hugo Drechou i Francesc Guerra són els aspirants a la victoria en categoria masculina, i Txell Figueras serà la rival a batre en categoria femenina.


banner728x90diari

La Copa Catalana Internacional Biking Point torna demà a la Vall de Lord. I ho fa amb la cinquena prova del campionat, que ja començarà a definir la classificació general.

Es tracta d'un paradís biker. Una prova històrica que fa 20 anys que se celebra i que representa un lloc perfecte per passar un cap de setmana d'autèntic mountain bike. Situada en un entorn natural envejable, Sant Llorenç de Morunys s'omplirà demà diumenge de bikers.

Tranquil·litat, contacte amb la natura i paisatges impressionants l'han convertit en una seu molt apreciada. I a això s'hi suma el seu circuit, que és un fidel reflex de tot el que la Vall de Lord pot oferir als practicants de bicicleta de muntanya. Un traçat dur però, sobretot, divertit. Ple de corriols naturals, trams per als més hàbils i un terreny molt variat. Des dures pistes d'ascensió a baixades de pedra exigents passant per senders de flow i alta velocitat i trams revirats de molta pendent.

En el pla competitiu, Cristofer Bosque (Massi), Hugo Drechou (Scott Creuse Oxygene) i Francesc Guerra (BUFF SCOTT MTB Team) es postulen com els aspirants a la victòria. En categoria femenina, Txell Figueras del MMR Factory Racing, serà la noia a batre.

Inscripcions obertes a Cala Ratjada i la Vall de Boí

Després de la Vall de Lord, el campionat tornarà per partida doble el 13 de juny, a Mallorca; i el 20 de juny, a la Vall de Boí. Les dues proves de caràcter exigent, compten amb les inscripcions obertes a www.ticketoci.net.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny