Notícia

Per esquiar i lligar? Puigbalador!

Autor/a: Puyvalador
Us agradaria conèixer la vostra parella mentre esquieu? Més ben dit, mentre feu la pujada pel telecadira? Sembla una proposta interessant, oi? Doncs això és el que proposen a Puigbalador (Puyvalador) el proper 14 de febrer, dia de Sant Valentí.


És molt fàcil, l'esdeveniment es diu SkiDating, l'estació és Puigbalador i el lloc de trobada amb la vostra possible nova parella és el telecadira del Bosc Negre. Els que hi vulgueu participar haureu de registrar-vos a les oficines i sol·licitar una polsera. Després haureu de coincidir amb la vostra possible nova parella, que també anirà identificada amb una polsera. Haureu de coincidir amb ella al telecadira abans esmentat, on hi haurà dues cues per pujar, la d'homes i la de dones, i a partir d'aquí podreu aprofitar els 12 minuts de pujada amb el telecadira per poder conèixer l'altra persona que s'haurà assegut a la mateixa cadira que vosaltres. Fàcil, no?

No desaprofiteu aquesta oportunitat si esteu solters, separats, divorciats o no esteu satisfets amb la vostra parella potser serà l'oportunitat de refer la vostra vida amb una parella esquiadora o practicant de surf com vosaltres. Al'hora de dinar, l'estació us proposa un menú"EspecialSant Valentí" per a dues persones.

En tancar les pistes, us esperen al Lys, el bar a peu de pistes ambientat expressament per a l'ocasió. A partir d'aquí, tot queda a les vostres mans!
Entrevista

"Recordo la sensació de llibertat absoluta i la connexió total amb la muntanya"
Rosa Maria Carcasona Agent de viatges - Ambaixadora de Diaridelaneu

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial