Notícia

Pal Arinsal estrenarà a l’agost un simulador d’esquí únic

Es tracta d’una activitat única al sud d’Europa que s’implantarà amb la col·laboració de l’agència Esquiades.com

simulador, Vallnord-PalArinsal
El simulador inclou una gran pantalla de 3x2 m
L’Agència de viatges a la neu Esquiades.com i l’estació de la Massana s’han unit per oferir a tots els clients de Vallnord-Pal-Arinsal una nova activitat poc vista arreu del món: el simulador d’esquí virtual Esquiades.com Vallnord-Pal-Arinsal. L’activitat estarà disponible a partir del mes d’agost, i es podrà practicar durant tot l’any.


Es tracta d'un aparell com el que fa servir l'equip nacional dels Estats Units per entrenar

Aquesta temporada d’estiu, Vallnord-Pal-Arinsal oferirà una nova activitat única al sud d’Europa gràcies a una nova col·laboració amb Esquiades.com. L’agència líder en viatges a la neu a l’Estat espanyol s’ha unit amb l’estació de la Massana per portar a Andorra un dels simuladors d’esquí més avançats del món. Es tracta d’un aparell del fabricant nord-americà Skytechsport, especialista en simuladors d’esquí.
 
Tot i tractar-se d’un simulador d’esquí professional que actualment utilitza l’US Ski Team per als seus entrenaments, aquesta nova activitat permetrà a esquiadors i snowboarders de tots els nivells, i fins i tot sense experiència, gaudir d’una experiència única, com són les sensacions de baixar per una pista de Copa del Món, gràcies  a la pantalla de 3 metres d’amplada per 2 metres d’alçada.
 
A més, l’activitat permet fer-se en qualsevol època de l’any, ja que s’instal·larà a cobert, a la zona de la Caubella de Pal. També està previst que s’instal·li una pantalla LED de gran tamany, on es mostraran continguts dels dos partners, així com també indicacions sobre l’estat de pistes i informació rellevant sobre l’estació andorrana per facilitat el trànsit dels usuaris.
 
Aquest acord entre les dues entitats tindrà una vigència de quatre anys i l’objectiu d’ambdues parts és poder potenciar aquesta activitat durant tot l’any i oferir als clients l’experiència de la neu els 365 dies de l’any. 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny