Notícia

Ja és temporada d’estiu a Pal i Arinsal

Avui mateix reobre les portes el Refugi del Comapedrosa

Bikeparc,Massana,Vallnord,PalArinsal,estiu
El bike park és un dels grans reclams Autor/a: Agències
La parròquia de la Massana i l’estació d’esquí Vallnord–Pal Arinsal han presentat aquesta setmana totes les activitats i novetats que oferiran aquest estiu. La Massana destaca la cultura arquitectònica i natural de la parròquia, la gastronomia de quilòmetre 0, les Berques d’Arinsal i noves activitats per fer amb amics i família, mentre que Vallnord–Pal Arinsal inaugura la temporada amb novetats de circuits de BTT i e-Bike i altres activitats. L’estació comença avui la temporada amb l’obertura del Refugi del Comapedrosa. 


La presentació oficial de la temporada d'estiu s'ha fet aquesta setmana

El Comú de la Massana i Vallnord–Pal Arinsal donen avui el tret de sortida oficial a la temporada d’estiu 2021. I aquesta setmana ja havien presentat totes les activitats que oferiran enguany, així com les novetats que es podran trobar els visitants, tant a l’estació com a la parròquia.
 
Des del Comú de la Massana, el conseller de Turisme, Josep Maria Garrallà, assegura que “la programació d’aquest estiu serà clau per a la reactivació de la parròquia, amb un cartell de grans esdeveniments i una àmplia oferta tant per al públic local com per als turistes”.
 
Una de les grans novetats serà la inauguració de Les Berques d’Arinsal, un gran espai al centre d’Arinsal dedicat a diferents modalitats de bicicleta. Fins ara hi havia una zona de bmx, que s’ha millorat i ampliat, i es crearan quatre zones més: un pump track, un circuit cross country amb dos nivells, una zona de trial i una altra de salts, el dirt jump. Està previst que la instal·lació es pugui inaugurar a finals de juny.
 
També són novetat els dos Escape Rooms que es faran a la parròquia: un al poble d’Arinsal, per recórrer diferents racons del poble, i l’altre, al centre de la Massana, amb els passadors com a temàtica.
 
A més, el Comú continuarà impulsant dos productes que cada cop tenen més demanda: les excursions guiades, amb rutes diferents cada dia de la setmana; i les rutes a cavall pel Parc Natural del Comapedrosa. I Garrallà remarca que la Massana disposa de més de vuitanta camins per fer excursions per lliure, amb rutes adaptades a tots els nivells.

L'aventura, sempre present
 
Obre el refugi del Comapedrosa
Per la seva banda, Vallnord–Pal Arinsal, avui mateix reobrirà el refugi del Comapedrosa. Aquest serà el segon any d’explotació per part d’EMAP, i tal i com es va fer durant l’estiu passat, els senderistes podran gaudir dels serveis de gastronomia o pernoctació.
 
Pel que fa a la inauguració de la temporada de Bike Park i Mountain Park, serà a partir de l’11 de juny, amb l’obertura del primer cap de setmana i un esdeveniment molt potent: la Maxiavalanche. A partir del 19 de juny, totes les activitats, remuntadors i circuits estaran oberts cada dia de forma ininterrompuda fins al mes de setembre.
 
L’objectiu de l’estació és obrir durant tots els dies, fins al 12 de setembre, i arribar als 2 milions d’euros en facturació durant aquest estiu, una xifra que equivaldria a la temporada d’estiu del 2019. El Bike Park seguirà obert fins al setembre però amb intenció, sempre que la situació ho permeti, d’allargar l’obertura durant els caps de setmana fins a l’octubre.
 
Així mateix, l’activitat de Vallnord–Pal Arinsal ara es manté tot l’any. L’estació de l’Ski And Bike es mantindrà oberta 365 dies a l’any gràcies a l’obertura del restaurant del Coll de la Botella durant tots els caps de setmana.
 
Noves activitats: simulador Skytechsports i tir amb arc
Una de les novetats més importants de l’estació és el simulador de Skytechsports, que tal com va avançar ahir el Diari de la Neu està previst que s’inauguri a finals de juliol arrel d’una col·laboració de l’estació amb l’agència de viatges de neu Esquiades.com
 
El simulador és una de les grans novetats d'aquesta temporada

D’altra banda, també s’habilitarà un espai de tir amb arc al sector de Pal, al Planell. És una de les activitats més antigues de l’estació i se suma a les més de 15 que hi ha actualment.
 
Així mateix, juntament amb Caldea i Naturlandia, les tres entitats han decidit crear un nou producte conjunt: Aventura & Spa. Un producte que serà vàlid a les tres ubicacions i oferiran diferents activitats. Els detalls d’aquest producte es comunicarà properament en una roda de premsa.
 
L'escultura Tempesta en Tassa de Te, un dels emblemes de la Massana

Una temporada amb esdeveniments
Tant el Comú de la Massana com Vallnord-Pal Arinsal acolliran esdeveniments quasi tots els caps de setmana. En destaquen la tornada de la Serenalla Market, diferents proves d’Ironman, la Copa del Món SkyRace Comapedrosa, o la inauguració de la temporada amb la Maxiavanche.
 
També cal destacar que la Copa del Món UCI de BTT tornarà a l’estació el proper 2022 i 2023 i rebrà també uns Campionats del Món UCI de BTT al 2024. 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny