Notícia

L’ECA, premi al Mèrit Esportiu de la FAE

El segon i tercer classificat han sigut el Soldeu Esquí Club (SEC) i l’Esquí Club Ordino Arcalís (ECOA) respectivament

ClubEsquiAndorra,CAE,PremisMeritsEsportius,FAE
La representació del Club Esquí Andorra que va recollir el premi, a Escaldes-Engordany Autor/a: FAE
La Federació Andorrana d’Esquí (FAE) ha atorgat aquesta setmana els premis dels Campionats Nacionals d’Andorra 2020-2021. Enguany, han liderat el podi del Mèrit Esportiu l’Esquí Club Andorra (ECA), el Soldeu Esquí Club (SEC) i l’Esquí Club Ordino Arcalís (ECOA). L’acte de lliurament, adaptat a la situació de pandèmia, es va fer al Prat del Roure d’Escaldes-Engordany.


banner728x90diari

La Federació Andorrana d’Esquí (FAE) ha celebrat aquesta setmana l’acte de lliurament dels Campionats Nacionals d’Andorra 2020-2021. Amb un aforament limitat i un format adaptat a la situació de pandèmia, la cerimònia es va fer al Prat del Roure d’Escaldes-Engordany, i va servir per atorgar els premis de la campanya d’esquí en cadascuna d eles modalitats i categories.
 
A més, també es va concedir una placa de reconeixement al treball que durant els últims anys han realitzat esportistes de la FAE que han deixat la Federació, com ara Xavi Salvadores, Matías Vargas, Marc Oliveras, Carles Aguareles Loan i Carmina Pallàs. Mireia Gutiérrez ja va rebre la seva durant l’anunci del seu comiat, aquest mateix hivern.
 
Els premiats

El premi de la temporada 2020-21 al Mèrit Esportiu ha estat per a l’Esquí Club Andorra (ECA). Segon ha finalitzat el Soldeu Esquí Club (SEC), i tercer l’Esquí Club Ordino Arcalís (ECOA).

Pel que fa a l’esquí alpí, en supergegant, en sènior els campions van ser Matías Vargas (sènior), Jèssica Núñez (U21), Xavier Cornella (U21), Jordina Caminal (U18), Pere Cornella (U18), Aina Martí (U16), Pirmin Estruga (U16), Júlia Rodriguez (U14) i Auder Martin (U14). En la combinada, van ser campions Aina Martí (U16), Alvar Calvó (U16), Mar Gardella (U14) i Eric Mijtana (U14). En eslàlom, en sènior els campions van ser Clàudia Mijares i Àlex Rius, en U21 Laia Robert i Xavier Cornella, en U18 Íria Medina i Arnau Calvó, en U16 Judit Cerqueda i Adrià Prats, i en U14 Mar Gardella i Jan Torres.
 
En gegant, Clàudia Mijares i Àxel Esteve van guanyar en sèniors, Carla Mijares i Xavier Cornella en U21, mentre que en U18 els campions van ser Íria Medina i Aritz Àlvarez. En U16 es van imposar Aina Martí i Eric Ebri, en U14 Júlia Rodriguez i Hans Breitfuss, i en U12 Abril Carretero i Àlex Comellas.
 
D’altra banda, en estil liure es van disputar els Nacionals U15 i U11, amb Henry O’Meara i Biel Opoku campions, respectivament.
 
En surf de neu, tres categories es van jugar el títol: en U15 els campions van ser Nerea Fernadez i Nahuel Tagliaferro, mentre que en U13 es va imposar Limay Tagliaferro, i en U11 Elisenda Gallardo.
 
En esquí de fons, en U14 van guanyar Alexandra Pereiro i Thomas Pereiro, mentre que en U12 la guanyadora va ser Aurem Pagés.
 
I per últim, la classificació nacional de la Copa Promoció ha estat aquesta temporada per a l’Esquí Club Andorra (ECA), seguit per l’Esquí Club Ordino Arcalís (ECOA) i el Soldeu Esquí Club (SEC).

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny