Notícia

L'última actualització d'Strava: reptes de grup i suggeriments personalitzats

L'aplicació per a esportistes ha llançat aquestes dues novetats amb l'objectiu de continuar motivant els usuaris

Strava,actualització
Els reptes es poden fer en grups de fins a 25 persones Autor/a: Strava
La plataforma que agrupa la comunitat d'esportistes més gran del món, Strava, acaba de llançar l'actualització més important de l'any. Les principals novetats són els reptes de grup, que poden ser creats per a qualsevol usuari, i els suggeriments personalitzats, que s'agrupen en una pestanya de 'Mapes' totalment reformada.


La plataforma social que agrupa la comunitat d'esportistes més gran del món (80 milions de persones de 195 països diferents), Strava, ha presentat aquesta setmana l'actualització més important de l'any. L'aplicació ha llançat dues funcions noves que donen resposta a algunes de les demandes més recurrents dels usuaris: els reptes de grup i els suggeriments personalitzats de segments, aquests últims, inclosos en una pestanya de Mapes renovada.

La responsable de Producte i Experiències d'Strava, Meghan Laffey, explica que "amb els reptes de grup donem als nostres atletes el poder de crear competicions amb els seus amics a Strava. Quan els nostres esportistes s'uneixen a un desafiament, sabem que són més del doble d'actius que aquells que no ho fan". I afegeix: "També hem simplificat el que als nostres esportistes els agrada més dels Segments i Rutes: amb els canvis a la pestanya de 'Mapes' i els suggeriments personalitzats, serà molt més fàcil descobrir nous llocs o superar-se a un mateix".

Es poden crear reptes en qualsevol esport

Els nous reptes de grup
Els reptes de grup són el nou producte estrella de l'aplicació, ja que permeten als atletes crear els seus propis reptes i competir amb 25 dels seus amics, amb les seves normes i objectius. Ubicats a la pestanya de 'Grups', quan els atletes reben una invitació han d'acceptar el desafiament. A més, cada esportirsta pot crear el seu propi repte, però només hi pot convidar els usuaris seguidors i seguits.

Els creadors dels reptes poden escollir entre un dels tres formats de competició disponible: 'Activitat total', que consisteix en registra la màxima distància, temps o desnivell en un període de temps determinat; 'Esforç més ràpid', que consisteix en aconseguir el millor temps en una distància determinada, i 'Activitat més llarga', que consisteix en registrar la major distància en una única activitat.

Els reptes es poden crear en qualsevol dels 32 esports disponibles a Straba, i poden durar entre un dia i un any.

La pestanya s'ha reformat completament

Les millores de la pestanya 'Mapes'

Pel que fa a l'altra novetat, totes les funcions relacionades amb els mapes s'han centralitzat en un mateix lloc, que tenen els segments com a centre d'atenció. A través de la pestanya 'Mapes', els usuaris rebran suggeriments personalitzats de segments on esp oden posar a proba, i també recomanacions de rutes per a planificar la seva propera aventura.

A 'Segments', els atletes hi trobaran els suggeriments organitzats en sis categories: 'Visita els llocs més populars', 'Descobreix nous llocs', 'Bat els teus rècords', 'Puja el més amunt de la taula de classificació', 'Surt a entrenar' i 'Converteix-te en llegenda'.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny