Notícia

Saps on és?

Captures 'de postal' de racons del Pirineu

Postal "Racons del Pirineu - Traces forapista sobre neu pols"
Postal "Racons del Pirineu - Traces forapista sobre neu pols" Autor/a: Diaridelaneu
Quines traces més seductores, oi? Qui les pogués fer ara mateix... La qüestió, però, és si sabríeu arribar a aquest racó. Sabeu reconèixer aquesta pala a primera vista? Ens sabeu dir a quin lloc del Pirineu correspon aquesta captura de postal?


banner728x90diari

Velles postals és una secció que vol recuperar imatges dels esports de neu al Pirineu, però també en altres serralades i racons del món. O en el cas d'avui proposar-vos el repte de descobrir de quin raconet es tracta i en quina estació se situa.

En el cas d'avui la fotografia que publiquem correspon a una estació coneguda per dues raons: per la influència que hi tenen les llevantades i per trobar-se en un extrem del Pirineu.

La resposta

Encara no ho teniu clar? Doncs som-hi: es tracta de la pala del Puig dels Lladres de Vallter. La fotografia ens mostra la cara nord d'aquest cim que se situa al centre del Circ d'origen glacial de Morens. Després d'una bona nevada és habitual veure-hi els esquiadors locals deixant-hi traça. És d'accés i retorn fàcil. L'heu baixat mai aquesta pala? Qui pogués lliscar-hi ara mateix amb aquesta neu...

Si voldeu saber més de Vallter us deixem amb aquests enllaços:

1 - Vallter es planteja el seu futur tornant als orígens
2 - Les 10 coses que has de saber de Vallter 2000
3 - Història de Vallter 2000

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny