Notícia

Vallnord-Pal Arinsal reobre el Bike Park i el Mountain Park

L’estació de la Massana inaugura aquest cap de setmana els dos espais

Vallnord-Pal Arinsal, Bike park, estiu
Aquest serà el primer cap de setmana d'activitat del bike park Autor/a: Vallnord
Ja és estiu a Vallnorad-Pal Arinsal. L’estació de la Massana inaugura aquest divendres oficialment la temporada d’activitats amb el Bike Park i el Mountain Park. Ho fa amb la celebració del Maxiavalanche. Les instal·lacions obriran aquest cap de setmana 11, 12 i 13 de juny i, a partir del 19 de juny, tornaran a obrir cada dia de manera ininterrompuda fins al 12 de setembre. 


La tirolina és un dels atractius del Mountain Park

L’estació de Vallnord-Pal Arinsal entra en el mode estiu i, a partir d’aquest divendres, obrirà el 100% les seves activitats de temporada. El Bike Park obrirà totes les seves instal·lacions de 10 h a 18.30 h durant tot el cap de setmana, i tindrà com a protagonista l’esdeveniment Maxiavalanche, situació que requerirà adaptar la disponibilitat d’alguns circuits en funció de la cursa. El Mountain Park també estarà disponible el mateix dia, en horari de 10.30 h a 18 h, i fins diumenge, amb un total de sis activitats: el Peke Park, el Parc de Cordes, el Kid’s Zip, el Big Zip, el Kàrting i els Buggies.
 
A partir del 19 de juny, Vallnord - Pal Arinsal mantindrà l’obertura de forma diària del Bike Park i el Mountain Park amb 100% dels seus circuits (29 en total) i els sis remuntadors disponibles.  Pel que fa al Mountain Park, la previsió és oferir cada dia de 10.30 h a 18 h amb un total de 15 activitats, de les quals es destaca la tornada del Tir amb arc i, a finals de juliol, el simulador d’esquí. I com sempre, com a zones especials, també podran trobar-se amb el Pump Track, la practice i la fun zone, així com l’escola de Bike per a aquells que vulguin seguir aprenent en el món del Bike.
 
Els karts també començaran a rodar

En restauració, també tindrà disponibles diferents restaurants segons obertura. En total, aquest cap de setmana els clients podran gaudir de la gastronomia al Xiringuito, Expresso i Coll de la Botella. A partir del 19 de juny, l’Expresso i el Coll de la Botella obriran cada dia i, a partir del mes de juliol, també s’afegiran a l’obertura durant els caps de setmana el Xiringuito de Pal i el Pla de la Cot. Finalment, el restaurant The Terrace al sector d’Arinsal obrirà les seves portes a mitjans de juliol, un cop s’inaugurin els circuits d’e-Bike.

 Aquestes primeres jornades hi haurà riders d'alt nivell

Primer cap de setmana d'alt nivell amb el Maxiavalanche

Aquest cap de setmana vindrà acompanyat de la Maxiavalanche, la cursa on riders professionals i amateurs de diverses categories (Europe Cup, Challenger, Amateurs i e-Bike). A partir del divendres 11 de juny, i durant tot el cap de setmana, els participants i usuaris podran gaudir d’un esdeveniment que circula per tota Europa durant l’estiu. La sortida massiva es realitzarà al Pic del Cubil i terminarà al poble de la Massana. Es tracta d’un esdeveniment sense públic  degut a la situació general i amb uns protocols ben definits: test COVID als corredors abans d’iniciar la cursa així com a l’equip organitzador i obligatorietat d’ús de la mascareta durant tot l’esdeveniment.
 
El Mountain Park ofereix activitats per a totes les edats

El refugi, a ple rendiment

Tal com va avançar el Diari de la Neu, la temporada va començar divendres passat, 4 de juny, amb l’obertura del Refugi guardat del Comapedrosa. El refugi està ubicat a 2.265 metres, al costat de l’Estany de les Truites i ofereix una capacitat d’acollida natural de fins a 48 persones, amb una distribució de quatre habitacions i un protocol COVID ben definit. 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny