Notícia

Buscant visitants de proximitat al B-Travel

El Pirineu de Lleida ha presentat la seva oferta de turisme natural i sostenible al públic de proximitat al B-Travel de Barcelona

El Parc Nacional d'Aigüestortes és una de les imatges promocionals
El Parc Nacional d'Aigüestortes és una de les imatges promocionals
La vicepresidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Rosa Pujol, va participar ahir a l'acte d'inauguració del B-Travel de Barcelona, que és el saló turístic de referència a Catalunya. L'esdeveniment, que se celebrarà fins diumenge al recinte firal de Montjuïc de Fira de Barcelona, donarà a conèixer l'oferta de diversos territoris.


El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida participarà aquest cap de setmana al saló B-Travel, que se celebra entre ahir i diumenge al recinte firal de Montjuïc de Fira de Barcelona. L'objectiu: donar a conèixer a un públic de proximitat l’àmplia oferta de turisme de natura, cultura i actiu del Pirineu i les Terres de Lleida, fonamentada cada cop més en criteris de qualitat i sostenibilitat.

Per aconseguir-ho, la vicepresidenta del Patronat de Turisme, Rosa Pujol, i el cap de Promoció i Màrqueting del Patronat, Juli Alegre, participaran avui mateix en l’acte d’inauguració del saló, que estarà presidit pel conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent.

El Patronat de Turisme estarà representat en dos estands del que és el saló turístic de referència de Catalunya. D'una banda, hi ha l’espai “Ara Lleida”, de 48 m2, dins l’estand de Catalunya de l’Agència Catalana de Turisme, on hi serà present l’oferta turística del Pirineu de Lleida dels consells comarcals de l’Alt Urgell, l’Alta Ribagorça, la Cerdanya, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i el Solsonès. I d'altra banda hi ha l’espai “Terres de Lleida”, amb l’oferta dels consells comarcals de les Garrigues, la Noguera, el Pla d’Urgell, la Segarra, el Segrià i l’Urgell. La Val d’Aran i Turisme de Lleida tindran un espai diferenciat dins l’estand de l’Agència Catalana de Turisme. Per la seva banda, l’Associació de Càmpings de Lleida també participa a B-Travel dins l’espai destinat a mostrar l’oferta conjunta del sector del càmping de Catalunya.

Els codis QR tindran un paper clau en la promoció

L’espai “Ara Lleida” s’articula al voltant dels eixos bàsics del turisme lleidatà, amb una sèrie d’imatges de les principals publicacions temàtiques i generalistes editades pel Patronat, els consells comarcals i les oficines de turisme de la demarcació, acompanyades de sengles codis QR que permeten als visitants descarregar-les i consultar-les. Així, hi figuraran les publicacions temàtiques de cultura, gastronomia, turisme familiar, turisme actiu i esports d’aventura, cicloturisme, moturisme, escalada i senderisme i les rutes de “Perseguits i salvats”, a més de la revista Ara Lleida i el catàleg de destinació. Igualment, s’hi podrà veure un gran mapa de la demarcació de Lleida.

La imatge principal de fons de l’espai “Terres de Lleida” consta d’una fotografia de BTT per la comarca de Les Garrigues, mentre que la fotografia principal de fons de l’espai “Pirineu de Lleida” és del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici en família. 

El Patronat de Turisme facilita enguany l’entrada gratuïta als membres del Club d’Amics de Lleida mitjançant un codi que permet gestionar-se l'entrada en línia amb un codi gratuït, tal i com ja ha vingut fent en edicions anteriors.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny