Notícia

Gairebé 3.000 bikers en el primer cap de setmana al Bikepark de Pal

A partir de dissabte que ve, les instal·lacions ja estaran obertes cada dia

Vallnord-Pal Arinsal, temporada d\'estiu, mountainpark
El Mountain Park va posar en marxa sis de les seves activitats Autor/a: Vallnord-Pal Arinsal
Vallnord-Pal Arinsal ha estrenat la temporada d'estiu amb l’acollida de 2.800 bikers. El cap de setmana s’ha inaugurat amb la cursa de la Maxiavalanche, així com amb la disponibilitat de sis activitats del Mountain Park i tres restaurants. En  total, l’estació ha acollit més de 3.200 clients sumant totes les activitats. L'estació obrirà cada dia a partir del 19 de juny.La Maxiavalanche va omplir el Bike Park

Vallnord-Pal Arinsal fa un balanç molt positiu de l’inici de la temporada d’estiu. Entre divendres i diumenge, el Bike Park, va acollir més de 2.800 clients. S’ha mantingut l’obertura del 100% dels circuits, tot i que dos es van destinar a la cursa de la Maxiavalanche. Una competició que va comptar amb la participació tant de riders professionals com d’amateurs, i que va marcar la inauguració de les instal·lacions.

banner728x90diari
 
El director general de Vallnord-Pal Arinsal, Josep Marticella, destaca que ha estat “una obertura molt esperada. Després d’un hivern difícil, estem dedicant molts esforços en aconseguir una gran temporada. Ens hem marcat un objectiu ambiciós, però factible i l’obertura ho està demostrant”.
 
Així mateix, els clients han pogut gaudir d’un total de sis activitats al Mountain Park: Peke Park, Parc de Cordes, Tirolines, Kàrting, Buggies entre altres disponibles durant total la temporada. L’estació ha notat una gran presència de clients principalment en activitats com el Kàrting o al Peke Park. Durant el cap de setmana han acollit més de 500 persones. L’escola de Bike també ha assolit totes les seves expectatives i segueixen fent una gran aposta per al cap de setmana.
 
Riders professionals i amateurs han passat per les instal·lacions, a part de centenars de famílies

Pel que fa el Refugi del Comapedrosa, inaugurat el passat 4 de juny, ha anat rebent senderistes de forma paulatina. Des d’inicis de temporada, més de 100 persones han gaudit dels seus serveis. El Refugi romandrà obert fins al 12 d’octubre.
 
En restauració, aquest cap de setmana, els clients han pogut gaudir de fins a tres restaurants ubicats a diferents punts: a la Caubella de Pal, l’Expresso i el Xiringuito i l’altre costat, el Coll de la Botella, obert durant tots els caps de setmana i cada dia a partir del 19 de juny. A partir del 19 de juny, totes les activitats de l’estació estaran oberts fins al proper 12 de setembre. El Bike Park, segons l’evolució de la situació, ampliarà la seva obertura durant els caps de setmana fins al 12 d’octubre.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny