Notícia

La Transpyr arriba avui a Vielha

Publiquem una galeria d'imatges de l'etapa d'ahir, que va passar pel Tourmalet

Transpyr
L'etapa d'ahir va acumular desnivells de 3.200 i 4.000 m Autor/a: Transpyr
La tercera etapa de la Transpyr Coast to Coast va posar a prova ahir els ciclistes a la zona del Tourmalet, entre la zona del Pirineu de Bearn i l'Haute Bigorre, amb sortida a Oloron-Sainte-Marie i arribada a Bagnères-de-Bigorre. Avui, els participants s'estan enfrontant a una etapa maratoniana que els portarà fins a la Val d'Aràn.L'etapa d'avui es preveu maratoniana

Una zona mítica del ciclisme mundial, amb el Tourmalet i el Pic du Midi, va posar a prova ahir els centenars de ciclistes vinguts d'arreu del món que aquesta setmana estan participant en la mítica Transpyr Coast to Coast. Els participants de la Transpyr Gran Raid MTB van començar amb una pujada impactant que obria el recorregut de 107 km i 3.200 metres de desnivell. Un itinerari que creuava la simbòlica ciutat de Lourdes.

Els dos sectors cronometrats van donar una nova victòria a Ivan Díaz i Oriol Gómez en la categoria masculina, a Siska Simone Marrecau i Dries Smeunik en la categoria mixta, a Iker Irastoza i Carlos Medina en la master, i a Ignacio Sopesens i Lucas Carne en la categoria Gran Master.

En la modalitat de carretera, la d'ahir va ser l'etapa reina de la Transpyr Backroads, tant per la distància (de 152 km) com pel desnivell positiu (de 4.000 metres). Colosos del Tour de França com l'Aubisque i el Tourmalet, amb les seves pendents sostingudes durant diversos quilòmetres del 7% i, especialment, l'extraordinari paisatge del Circ de Lior, van marcar la jornada.

Avui, la sortida de la quarta etapa s'ha fet des de l'emblemàtica Place des Thermes de Bagnères-de-Bigorre i, a mig recorregut, es farà el simbòlic pas de la vessant nord a la vessant sud. Serà una etapa maratoniana, de 130 km i 3.000 metres de desnivell, amb arribada a Vielha, a la Val d'Aràn.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny