Notícia

Els jocs d'hivern, presents avui al Cercle d'Economia

Segona institució de l'àmbit econòmic que aposta obertament per presentar candidatura

javier faus,pere aragones
El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el president del Cercle d'Economia, Javier Faus, abans de la seva intervenció a la Reunió Anual del Cercle d'Economia (Twitter Cercle d'Economia). Autor/a: Twitter - Cercle d\'Economia
Nova petició per a presentar candidatura Pirineus-Barcelona als jocs d'hivern. Si fa uns dies hi apostava Foment del Treball, avui els jocs han tornat a ser motiu de petició a la reunió del Cercle d'Economia.


banner728x90diari

El president del Cercle d'Economia, Javier Faus, ha expressat aquest dimecres en la seva reunió anual a l'Hotel W de Barcelona, el seu suport als indults als presos de l'1-0 i ha demanat "gestos d'anada i tornada" al Govern central i a la Generalitat per resoldre en el conflicte polític Espanya-Catalunya.

En l'àmbit econòmic, el president de l'influent grup d'empresaris i executius, ha demanat al Govern de Pere Aragonès que treballi per un creixement sostenible de l'economia catalana i ha esmentat com a projectes necessaris el desplegament de les renovables, l'ampliació de l'aeroport i la candidatura de Pirineus-Barcelona dels Jocs Olímpics d'Hivern, segons ha informat l'agència Europa Press aquesta tarda.

En pocs dies la qüestió dels Jocs d'Hivern ha tornat a ser motiu d'actualitat en els àmbits més influents de l'economia catalana. El passat 9 de juny, des de Foment del Treball també es demanava un 'gran acord' per presentar candidatura als Jocs Olímpics d'hivern de l'any 2030.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny