Notícia

El pas de la Transpyr pel Pirineu català, en imatges

Els ciclistes van entrar dimecres per Vielha i arribaran avui a Roses

Transpyr
Divendres la comitiva va arribar a Camprodon Autor/a: Transpyr
Coincidint, avui, amb l'última jornada de la mítica prova ciclista Transpyr Coast to Coast, el Diari de la Neu publica una galeria d'imatges de com han sigut les quatre etapes que han creuat el Pirineu Català, de Vielha fins a Roses.


Paisatges extraordinaris, itineraris modificats, pluja i vent, fred i calor... Els més de 300 ciclistes que aquesta setmana estan participant en la mítica prova Transpyr Coast to Coast s'han trobat de tot mentre creuaven el Pirineu Català. Tal com va avançar el Diari de la Neu, hi van arribar dimecres per Vielha, després d'un recorregut que es va haver de modificar per adaptar-se als requeriments de les autoritats franceses. I des de la Val d'Aràn, durant aquests quatre dies hauran recorregut els 350 km que, avui, els portaran fins a Roses, destinació final de la prova.

Per aconseguir-ho, hauran passat per punts tant mítics com el port de la Bonaigua, el port del Cantó, la Seu d'Urgell o Camprodon. I pel camí hauran passat moments d'allò més durs, com per exemple l'etapa de dijous, en què la pluja, la fred i el vent van colpejar durament els participants. Aquest dia, una quarantena d'esportistes (entre MTB i carretera) es van veure obligats a abandonar.

A continuació us mostrem en imatges com ha sigut el pas dels ciclistes pel Pirineu Català.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny