Notícia

La Copa Catalana BTT internacional, a la Vall de Boí

S'hi disputarà la setena cita del campionat, on ja es començaran a perfilar els possibles guanyadors

Bikingpoint,BTT,copacatalanainternacional,ciclisme
Només queden dues proves per al final de la competició
Demà diumenge la Vall de Boí acollirà la setena prova de la Copa Catalana Internacional Biking Point, en la categoria UCI C2. Cristofer Bosque es el preferit de la prova masculina, i Meritxell Figueras la de la femenina, tot i que es preveu més oberta.


La Copa Catalana Internacional Biking Point es desplaça aquest cap de setmana a la Vall de Boí per encarar la recta final del campionat. La competició està més viva que mai, i està previst que demà (diumenge, 20 de juny) les curses portin grans enfrontaments ciclistes, amb la prova de la categoria UCI C2.

L'entorn serà immillorable per veure l'estat de cadascun dels esportistes. Un perfil que no dóna treva i que sol tenir un terreny humit en les seves zones més boscoses. Un traçat que alterna seccions naturals i uns paisatges meravellosos que fan que es tracti d'un lloc ideal per a la pràctica del Mountain Bike.

A la prova masculina, Cristofer Bosque (Massi) surt com a màxim candidat a la victòria, i més després de guanyar en la passada cita de Cala Ratjada i sent l'actual líder de la general. En fèmines, a priori, pot ser una cursa més oberta, amb Meritxell Figueras (MMR Factory Racing) com a preferida, però amb Sara Gay (Biking Point) i Núria Bosch (BH Templo Cafes) com a ciclistes que poden disputar-li la victòria.

El campionat arriba a la setena cita i ja es podran veure quins ciclistes arriben a les dues proves finals, amb clares opcions al títol.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny