Notícia

Vídeo. Primer dia al Bikepark de Les Angles

Avui s'ha obert el telecabina, els circuits del Bikepark, Angléo i el tobogan monorail LouBac


Vídeo de la nostra visita al Bikepark de Les Angles, que avui obria portes de cara a la temporada 2021. A més del telecabina i els circuits del bikepark, també obrien el centre termal Angléo i el tobogan monorail Lou Bac Mountain.

banner728x90diari

Avui hem visitat el bikepark de Les Angles en el seu primer dia d'obertura de la temporada 2021. Força ambient al peu de pistes i pels circuits de la muntanya, amb meteorologia una mica inestable. Els circuits estan ben cuidats i senyalitzats, de tots els nivells i traçats, majoritàriament, entre bosc. En el seu conjunt ofereix l'atractiu de trobar-se en mig de bonics paisatges d'alta muntanya, entre els quals cal destacar-ne el llac de Matamala, el Massís de Madres i la serra de Mauri i Formigueres.

En la nostra visita ens hi hem trobat un públic majoritàriament francès i de la Catalunya del Nord, sobretot Capcir i Alta Cerdanya. També bikers de la Catalunya del sud, als quals hem entrevistat en el nostre vídeo. I un detall que ens ha semblat interessant: forces noies practicant del descens de bicicleta i, encara millor, una bona pedrera de nens fent els seus primers descensos en dues rodes.

Accés amb telecabina, amb més de 30 km de circuits i 500 metres de desnivell dels 1.650 als 2.125 m. El bikepark de Les Angles és un dels referents al Pirineu i va ser creat l'any 2007.

Avui, a més del telecabina i els circuits del Bikepark, també s'ha obert el centre termal i lúdic d'Angléo i el tobogan monorail Lou Bac

Més imatges de la nostra visita al Bikepark de Les Angles a Instagram:
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny