Notícia

Carvacho i Gay es reivindiquen a la Vall de Boí

Els dos ciclistes van minimitzar els seus errors i van guanyar la 7a cita de la Copa Catalana Biking Point

Bikingpoint,BTT,ValldeBoí
Sara Gay no va deixar de lluitar en cap moment Autor/a: Francesc Lladó
En un matí plujós, el recorregut de la 7a cita de la Copa Catalana Biking Point, que es va celebrar ahir a la Vall de Boí va quedar molt relliscós; i tots els participants van haver de demostrar les seves capacitats tècniques, superant arrels i trams de fang, que van provocar curses totalment imprevisibles. I els grans vencedors van ser Dídac Corvacho i Sara Gay, que van saber minimitzar els seus errors.


Dídac Corvacho va donar la gran sorpresa (Foto: Francesc Lladó)

En un matí plujós, el recorregut va quedar relliscós i tots els participants van haver de demostrar les seves capacitats tècniques, superant arrels i trams de fang, que provocarien curses totalment imprevisibles. La 7a cita de la Copa Catalana Internacional de BTT Biking Point, que es va celebrar ahir a la Vall de Boí, ens transportava cap a un circuit amb un equilibri total entre esforç físic i tècnica. Un traçat amb pujades curtes, exigents i explosives, trams rodadors i descensos tècnics, per estar atent en tot moment.

En la categoria femenina, Meritxell Figueres (MMR Factory Racing) va sortir a donar-ho tot i es va distanciar en les primeres voltes, però una caiguda i problemes tècnics li van fer perdre totes les opcions. Per darrere, Sara Gay (Biking Point) mai va desistir i va ser capaç de portar-se la victòria per davant de Noemí Moreno (73 Factory ECO) i de Laura Terradas (Irontech Tecnic). La ciclista catalana va aconseguir un valuós triomf i remunta posicions a la general, que encara lidera Figueras.

El traçat va estar condicionat per les pluges prèvies (Foto: Francesc Lladó)

A la prova final, es va viure la gran sorpresa. S'esperava un gran duel entre Bosque (Massi) i Drechou (Scott Creuse Oxygene), però el sub 23 Carvacho (Irontech Tecnic) es va unir al grup de favorits. El grup davanter es va distanciar de tots els seus rivals, però Carvacho va seguir la seva roda i a falta de pocs quilòmetres de meta, va intentar atacar. Va guanyar uns metres, però Bosque el va atrapar i es van jugar la victòria a l'esprint. Allà, Carvacho va ser més potent i es va endur la victòria. Drechou va ser el tercer classificat.

Als ciclistes els queden ara dues proves (Foto: Francesc Lladó)

Cites finals: Vallnord i Girona-Sea Otter Europe
El campionat deixa obert el seu desenllaç i fa una aturada fins a les dues proves finals a Vallnord (11 de setembre) i Girona-Sea Otter Europe (25-26 setembre). El proper 6 de juliol s'obriran inscripcions de Girona.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny