Notícia

Caldea, Vallnord-Pal Arinsal i Naturlandia presenten un paquet d'activitats conjunt

La nova oferta s'ha batejat com a 'Aventura & SPA' i permet promocionar Andorra com una destinació de lleure de qualitat

Naturlandia
Naturlandia ofereix l'accés a l'Airtrekk, la tirolina i el Naturkids
El centre termolúdic Caldea, el parc Naturlandia i l'estació d'esquí Vallnord-Pal Arinsal han arribat a un acord per promocionar-se conjuntament. I l'entesa es materialitza en l'"Aventura & SPA", un nou paquet turístic que inclou l'accés als tres espais. És el primer passi que es comercialitza a tres bandes al territori andorrà.


Caldea obre les portes del seu espai termolúdic durant 3 hores

Caldea, Naturlandia i Vallnord-Pal Arinsal han arribat a un acord per promocionar les tres destinacions sota la mateixa denominació comercial. Es tracta del paquet “Aventura & SPA’’, que inclou l’entrada a diferents activitats dels dos centres d’aventura més el passi al Termolúdic de l’spa termal.

Aquest tipus de producte, que incorpora l’spa, és la primera vegada que es comercialitza a Andorra, fruit d’un acord a tres bandes, i té com a objectiu promocionar el país com una destinació de natura, d’oci i benestar de qualitat, oferint als visitants la possibilitat de combinar, en dies no consecutius, activitats d’oci i natura amb el termalisme.

Vallnord-Pal Arinsal ofereix un viatge d'anada i tornada amb el telecabina, i una mànega al karting

A Caldea, el passi inclou una entrada de 3 hores a les instal·lacions del Termolúdic (llacunes i jacuzzis interiors i exteriors, llacuna panoràmica, banys indoromans, i també les activitats de reactivació com poden ser la sauna, el bany turc, les dutxes d’aquamassatge, el bany islandès), que serà vàlida en horari de tarda. A Vallnord-Pal Arinsal, el paquet inclou un viatge d’anada i tornada amb el Telecabina de la Massana i una mànega al circuit de kàrting de la Caubella, amb vehicles elèctrics per adults. Els infants també podran realitzar una activitat similar, en vehicles adaptats a les seves característiques. I finalment, Naturlandia ofereix l’accés al trekking aeri més gran d’Europa, l’Airtrekk, i la seva tirolina, a la cota 1600. En aquest cas, els infants també tenen la seva alternativa adaptada a les seva mida, a l’espai Naturkids.

Per complementar la visita, el passi inclou la Ruta dels Secrets, un passeig pel Prat de Conangle amb un guia.

El passi té un cost de 59 euros per als infants i 73 euros per als adults, i la reserva i compra es pot fer a qualsevol de les les destinacions de forma física o en línia.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny