Notícia

Primera estada d’Estevez a Les 2 Alpes

La rider andorrana ha començat la pretemporada amb l’equip de França “amb molt bones sensacions”

FAE,snowboard,MaevaEstevez
Estevez, en la seva primera estada de pretemporada a l'estació francesa Autor/a: FAE
La surfista de neu andorrana acaba de tornar de Les 2 Alpes, on ha fet la primera estada de pretemporada amb l’equip de França. La rider, que assegura que ha tingut molt bones sensacions, tornarà a la feina en els propers dies amb tres blocs més de cinc dies i dos de descans.


Maeva Estevez ha tancat una primera estada de pretemporada a Les 2 Alpes amb l’equip de França. La rider andorrana ha tingut temps de tornar a la neu i també de provar el material de la propera temporada.

La setmana passada va ser la primera estada de les programades per l’equip de França en aquesta primera part de la pretemporada. Van ser cinc dies amb bastant volum de treball, amb uns primers dies dedicats a fer un gran nombre de baixades, però sobretot treball de base. Amb el transcurs dels dies, l’esportista andorrana també va tenir sessions de gegant, així com cronos en gegant, alternant amb diverses passades per l’start section que l’equip va preparar per a l’ocasió a l’estació francesa.

La setmana que ve es reprendran els entrenaments

La setmana que ve l’equip torna, també amb la surfista andorrana. I després, una setmana de descans a casa, per encadenar tres blocs més de cinc dies i dos de descans.

La mateixa Estevez explica: “Les sensacions són bones. Sí que tenia, en ser la primera setmana, una mica de cansament, però aquesta ja em trobo molt millor, les sensacions són molt bones, estem testant material i també fent cronos en gegant i fent boarder. La veritat és que m’estic trobant molt bé sobre el nou material, tinc més o menys clar el que tindré per l’any que ve, tot i que encara queden un parell d’estades”. I afegeix: “La veritat és que, sobretot avui i ahir que vam fer gegant, les sensacions han estat boníssimes, estic progressant en gegant, que és un dels meus punts dèbils, i això em motiva per seguir millorant”.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny