Notícia

Trens tematitzats per promocionar el Pirineu

Ferrocarrils de la Generalitat ha vinilitzat l'estació de Provença i diversos trens per difondre l'oferta de les estacions de muntanya, els trens turístics i el Parc Astronòmic del Montsec

trens,promoció,FGC,pirineu,ParcMontsec
El Parc Astronòmic del Montsec, il·lustrant un dels trens Autor/a: FGC
Ferrocarrils de la Generalitat ha posat en marxa una nova campanya per promocionar la seva oferta turística d'estiu. La iniciativa pivota sobre les estacions de muntanya, els trens turístics i el Parc Astronòmic del Montsec. Per donar-los a conèixer, s'han tematitzat l'estacions de Provença i diversos trens de les línies metropolitanes.L'estació de Provença, també tematitzada

Coincidint amb l’inici de la temporada d’estiu a les estacions de muntanya, trens turístics i el Parc Astronòmic del Montsec, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha donat també el tret de sortida a la campanya de promoció de les diverses destinacions turístiques on té presència. Com a principal novetat, aquest any s’ha tematitzat l’estació de Provença amb l’oferta de Ferrocarrils a les estacions de muntanya, que complementa l’acció de suport que anualment fa FGC en col·laboració amb els consells comarcals.

La campanya es divideix en tres blocs temàtics: estacions de muntanya, trens turístics i el Parc Astronòmic del Montsec. Per al primer, a Provença s’han instal·lat vinils amb diferents eslògans de les estacions de muntanya d’FGC i s’han adaptat diferents elements amb motius muntanyencs, com unes motxilles als recolzadors d’esquena o uns troncs d’arbres a les papereres.


S'han retolat una dotzena de trens

Per a la promoció dels trens turístics i el Parc Astronòmic del Montsec, s’ha optat per vinilar trens: un de la línia Llobregat-Anoia amb la marca turistren.cat, que està inspirat en el Tren dels Llacs però que engloba els quatre trens turístics que gestiona FGC (Cremallera de Montserrat, Cremallera de Núria, Tren del Ciment i Tren dels Llacs) així com els tres funiculars (Funicular de Sant Joan i Funicular de la Santa Cova, a Montserrat; i Funicular de Gelida); i l’interior d’un tren de la línia Barcelona-Vallès amb imatges de l’Astronòmic.

Finalment, Ferrocarrils dona suport a les campanyes de promoció turística dels diferents consells comarcals amb els quals té convenis de col·laboració: Alt Urgell, Alta Ribagorça, Bages, Berguedà, Cerdanya, Noguera, Pallars Jussà, Pallars Sobirà i Ripollès, per als quals s’han vinilat dos tres, un de cada línia. I també dues unitats més per col·laborar en la difusió de la campanya de promoció turística de l'Agència Catalana de Turisme 'Una Catalunya a la teva mida'.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny