Notícia

El Parc Astronòmic estrena ‘Pirineus la nuit’

Es tracta d’un documental ‘fulldome’ creat en el marc d’un projecte transfronterer que vol millorar la qualitat de la foscor nocturna

PirineusLaNit,ParcAstronòmicDelMontsec
El film està preparat per a una projecció en 360º
El Parc Astronòmic del Montsec estrena aquest dijous ‘irineus la nuit, una pel·lícula documental que forma part d’un projecte transfronterer l’objectiu del qual és millorar la qualitat de la foscor nocturna. Coincidint amb l’estrena, des d’ara i fins al 12 de setembre el parc amplia horaris i oferirà visites de dimarts a diumenge.


El Parc Astronòmic del Montsec estrenarà aquest dijous, 1 de juliol, la pel·lícula Pirineus la nuit, un documental creat en format fulldome per ser projectat en planetaris (ofereix films en 360º), i que tracta un dels temes més importants sobre el medi ambient: la foscor natural de la nit.

La pel·lícula forma part del projecte transfronterer Pirineus la nuit, endegat pel Planetari de Pamplona, en col·laboració amb el Consell Comarcal de la Noguera. El seu objectiu és millorar la qualitat dels ecosistemes fronterers als Pirineus mitjançant una estratègia conjunta per a la protecció i la millora de la qualitat de la foscor natural nocturna d’aquesta zona.

Pirineus la nuit formarà part de les visites nocturnes de tipus general que oferirà el Parc Astronòmic del Montsec a partir de l’1 de juliol i es projectarà a L’Ull del Montsec, el planetari multimèdia de l’Astronòmic. I coincidint amb l’estrena de la pel·lícula, el Parc amplia la seva obertura i fins al 12 de setembre oferirà visites de dimarts a diumenge.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny