Notícia

Cerler i Panticosa, per a tots els públics

Les estacions del Pirineu aragonès enceten la temporada d'estiu amb diverses activitats

aramon,cerler,panticosa,estiu
Viajes Aramon ofereix paquets que inclouen diverses activitats
Aramon aposta per acostar les muntanyes del Pirineu a diferents segments a través de l’oferta estiuenca de les dues estacions. La vall de Tena ja ha obert el telecabina durant els caps de setmana, i organitzarà el Campionat d’Espanya des Descens de BTT, i Cerler obrirà el telecadira El Molino. A més, es potenciarà una nova oferta d’oci cultural.


El telecabina de Panticosa obrirà cada dia a partir de demà

L’obertura del telecabina de Panticosa, la senyalització de nous senders per la vall de Tena i l’obertura del telecadira El Molino de Cerler són algunes de les novetats de la temporada estiuenca d’Aramón, que arrencarà en els propers dies. Una temporada que comptarà amb dos grans esdeveniments: la celebració del Campionat d’Espanya de Descens de BTT (el cap de setmana del 16 i 17 de juliol) i la tornada del programa “Conviértete en un Montañero”.

De fet, el telecabina de Panticosa ja ha obert els últims caps de setmana, i a partir d’aquest divendres (2 de juliol) ho farà de manera continuada. Un servei que permetrà fer diverses activitats, com ara les passarel·les, les rutes pels miradors o les sortides fins als ibons d’Asnos i Sabocos. A més, enguany s’han senyalitzat noves rutes.

Cerler té marcades diverses rutes de senderisme

Per la seva banda, Cerler obrirà el cap de setmana del 10 i 11 de juliol, quan s’espera que les obres del congost i l’accés a la vall ja estiguin més avançades. En aquest cas, i amb el telecadira del Molino obert, el programa “Conviértete en montañero” portarà els excursionistes al mirador natural de Rincón de Cielo, al Pico Cobulla i a la collada de Sarrau. I paral·lelament, els més petits podran aprendre tècniques de muntanya a través del programa “Pequeños Gigantes”.

A més, enguany l’agència Viajes Aramón ofereix diversos paquets que complementen l’allotjament, com per exemple telecabina i passarel·les, telecabina i tren, o el tiquet dels remuntadors, que es poden complementar amb activitats de barranquisme o ràfting. I durant tot el mes de juliol s’han programat diverses activitats culturals, com per exemple el festival Tocando el Cielo (del 17 al 24 de juliol) o el Benasfestival (30 i 31 de juliol).

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny