Notícia

El forfet 2021-2022 de Grandvalira i Arcalís, en venda i amb descomptes del 25%

Grandvalira Ressorts ha activat el període promocional 'Early Booking', que permet adquirir els passis a preus reduïts

OrdinoArcalis
Ordino Arcalís té previst obrir del 24 de novembre al 27 d'abril
Grandvalira Resorts ha posat a la venda els forfets de Grandvalira i Ordino Arcalís per a la temporada 2021-2022. Ho ha fet activant el període promocional 'Early Booking', que permet adquirir els passis amb descomptes de fins a un 25%. A més, enguany també s'ofereix una garantia de devolució que retorna la part proporcional del forfet en cas d'esquiar menys de cinc dies.Grandvalira té previst obrir del 3 de desembre al 18 d'abril

Grandvalira Resorts ha posat a la venda aquesta setmana el Forfet de Temporada 2021-2022. L'estació de Grandvalira obrirà del 3 de desembre al 18 d’abril, mentre que la previsió d’obertura d’Ordino Arcalís és del 27 de novembre al 24 d’abril, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin. El Forfet (que es pot adquirir a través del web  https://www.grandvalira.com/ca/forfet-de-temporada) ofereix als usuaris l’accés lliure als dominis esquiables durant 137 dies i 20 caps de setmana, en el cas de Grandvalira, i 150 dies i 22 caps de setmana, en el cas d’Ordino Arcalís. Tot i així no es descarta que els dominis puguin obrir abans i allargar la temporada si les condicions són favorables.
 
Per segon any consecutiu, Grandvalira Resorts impulsa el període d’Early Booking, que dona la possibilitat d’adquirir el passi amb un 10% de descompte per renovació. Així, el forfet per a clients fidels residents a Andorra es pot comprar per un preu rebaixat de 319,50 €, mentre que els clients fidels no residents a Andorra el poden adquirir per 616,50 €, obtenint així fins a un 25% de descompte respecte al preu general. Pel que fa a clients nous, el preu durant aquest període inicial és de 355 € per als residents i de 685 € per als no residents.


El forfet de Grandvalira costa entre 319 i 685 euros
 
L’Early Booking estarà disponible per a tots els públics fins al 30 de setembre, exclusivament online. A partir de l’1 d’octubre, començarà el tradicional període Promocional i s’aplicarà un descompte de renovació del 5%, en el qual els usuaris fidels del país podran adquirir el passi al preu de 356,25 € i els no residents, per 703 €, mentre que els nous clients d’Andorra el podran comprar per 375 € i els no residents, per 740 €.
 
En el cas d’Ordino Arcalís, el Forfet de Temporada per a clients fidels residents a Andorra tindrà un preu de 175,50 €, i de 400,50 € per als clients fidels no residents al Principat durant el període d’Early Booking, que estarà disponible al web ordinoarcalis.com també fins al 30 de setembre. A partir de l’1 d’octubre, el preu del forfet fidel passa a ser de 185,25 € per als residents i de 484,50 € per als no residents a Andorra, mentre que els residents que adquireixin el passi nou ho podran fer a un preu de 195 € i els no residents nous a 510 €.


El forfet d'Ordino Arcalís costa entre 175 i 510 euros
 
Cal recordar que els forfets de Grandvalira Resorts ofereixen la possibilitat d’esquiar lliurement a Ordino Arcalís i en un total de 10 estacions d’Europa, Àsia i Sud-amèrica, a més de la incorporació de noves destinacions que actualment es troben en vies de negociació.
 
El Forfet de Temporada d’Ordino Arcalís permetrà esquiar 4 dies a Grandvalira per als clients no residents i 2 per als residents al Principat. A més, aquells clients de Forfet de Temporada que no van consumir la seva invitació durant la temporada 2020-21, disposaran d’ella per convidar un amic durant l’hivern 2021-22, tant els residents com els no residents, sempre i quan comprin el forfet de la temporada 2021-22.
 
Grandvalira Resorts compta amb el Forfet recarregable i reutilitzable, que permet als usuaris renovar el seu passi accedint amb el codi de la targeta que van fer servir durant la temporada 2020-21 o la 2019-20 a la pàgina web https://www.grandvalira.com/ca/forfet-de-temporada. Des d’allà, poden recarregar el Forfet i anar directament a esquiar a partir de la data d’obertura sense passar per taquilles. A més, poden accedir als telecabines i telecadires que Grandvalira Resorts té actius aquest estiu per gaudir de les múltiples activitats disponibles a tots els sectors.

 
Els passis permeten esquiar a diverses estacions

Garantia de devolució

D'altra banda, enguany també s'oferirà la garantia de devolució, que és una cobertura que s’aplica en els forfets de temporada de Grandvalira i Ordino Arcalís comprats a través de la pàgina web en períodes d’Early Booking i Preu Promo. En cas d’haver esquiat menys de cinc dies en la data de tancament de l’estació, el client pot sol·licitar el retorn de la diferència del preu pagat del Forfet de Temporada i tan sols haurà de pagar, a preu de taquilla, els dies que hagi esquiat. La diferència es retornarà a la mateixa targeta de crèdit amb la qual es va efectuar la compra del Forfet de Temporada, i es podrà sol·licitar durant la temporada en curs i fins al 18 d’abril del 2022. 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny