Notícia

Recollida de brossa anual a Grandvalira

Desenes de persones van participar ahir en l'activitat, recolzada pels clubs d'esquí del Principat

Grandvalira,brossa,FAE
Hi van participar diversos esquiadors professionals (cliqueu per ampliar) Autor/a: FAE
Els clubs d'esquí andorrans i diversos membres de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) van participar ahir en la jornada de recollida de brossa que s'organitza cada any a Grandvalira. L'objectiu: conscienciar els esquiadors i altres usuaris de la muntanya de la necessitat de ser respectuosos amb el medi ambient.


Lázaro, Àlvarez, Gil, Medina i Mijares van ser alguns dels col·laboradors (Foto: FAE)

Alguns dels esquiadors de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) van participar ahir, conjuntament amb els clubs d'esquí del país, en la jornada de recollida de brossa que es va fer a Grandvalira. Hi van ser presents, per exemple, el preparador físic Martí Lázaro, o els esquiadors Aritz Àlvarez, Cerni Gil, Íria Medina i Carla
Mijares, entre d'altres.

Aquesta activitat, que es realitza cada temporada, pretén conscienciar als usuaris de les pistes d’esquí de la necessitat de ser respectuosos amb el medi ambient i l’entorn, i evitar llençar residus durant la pràctica de l’esquí, i també a l’estiu en l’ús que la població fa de la mateixa muntanya.

A Les 2 Alpes i Val d’Isère

A aquesta acció grupal a Andorra, en la qual també hi van col·laborar els esquí clubs del Principat, hi van participar els esquiadors de l’equip nacional i l’EEBE (Esquí Estudi i Batxillerat Esportiu) que no es troben a Les 2 Alpes o a Val d’Isère, en uns primers contactes amb la neu.

A Les 2 Alpes hi ha els membres de l’equip nacional, a més dels U19 del grup EEBE, mentre que a Val d’Isère hi han viatjat els esquiadors U16 de l’EEBE.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny
giny